Shop deze trendy ballerina’s met 70% korting

Gepubliceerd op 11 oktober 2023 door ELLE Partner
Shop deze trendy ballerina’s met 70% korting © Sarenza

Het was lange tijd niet zeker of we ooit nog iets zouden horen over de ballerina. Het schoentje was te plat, te simpel, te netjes en werd als ouderwets bestempeld. Na helemaal hot te zijn geweest in het begin van de jaren 2000, kreeg de ballerina daarna een soort paria-imago. Goed nieuws voor zij die graag een comfortabele schoen dragen, en dan liefst zonder hakken: de ballerina is terug! Je ziet ze op de catwalk, op straat en in de collecties van de grootste schoenenmerken. Je kan er dus niet meer omheen, je moet echt een paar ballerina’s in jouw schoenenkast hebben staan dit jaar. We hebben een leuk exemplaar voor je uitgezocht, en wel een paar waarop je nu 70% korting krijgt. Onweerstaanbaar, toch? 

Tijdloze ballerina’s aan -70%

Deze ballerina’s shop je met een leuke korting. Zwart, plat, comfortabel, trendy en niet duur. Wat wil je nog meer?

Damesballerina’s, Vagabond Shoemakers, Sarenza, €45,-

Mooie zwarte, leren ballerina’s die bij al jouw outfits passen. Comfortabele en stevige schoenen die je zowel onder een broek als onder een rok draagt, met een ronde neus en een decoratief strikje aan de voorkant. 

Damesballerina’s, Vagabond Shoemakers, Sarenza, €45,-
© Sarenza

SHOP HIER

Trendy ballerina’s

Nu de ballerina’s (ook wel Mary Jane’s genoemd) weer helemaal kunnen, vinden we ze in verschillende vormen en dus in verschillende looks. Heb je meer een preppy style? Dan kan je ballerina’s dragen met een plooirok en… sokken! Neem ook eens een kijkje op de accounts van influencers, ze staan vol met ballerina’s, in de zomer natuurlijk met een rokje of een korte broek maar ook in de herfst. Creëer bijvoorbeeld een elegante look met een midirok en een trenchcoat of met een lange broek en een dikke trui. De ballerina is er nu ook met een vierkante neus, wat wel heel erg trendy is. De klassieke schoen is nu ook een tikje retro! 

Ook kleine vrouwen kunnen tegenwoordig prima ballerina’s aandoen. Alhoewel de ballerina vooral werd gedragen door grotere vrouwen, die een eenvoudige platte schoen stijlvol kunnen dragen, zijn er nu ook modellen voor de kleineren onder ons, namelijk ballerina’s met een blokhak. 

Het mooiste van de ballerina is misschien wel dat ze bij alles gedragen kan worden. Heel elegant onder een broekpak of een zomerjurkje, een tikkeltje eigenwijs onder een cropped jeans. Je vindt de ballerina tegenwoordig in alle denkbare kleuren, handig om je eigen stijl te creëren. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post