De midirok die jij deze herfst in jouw garderobe moet hebben

Gepubliceerd op 10 oktober 2023 door ELLE Partner
De midirok die jij deze herfst in jouw garderobe moet hebben © Mango

Niet iedereen houdt van een midirok omdat de deze niet echt makkelijk te dragen is. Hij maakt je nog kleiner als je al niet zo groot bent, en bovendien wordt de midirok geassocieerd met onze lieve grootmoeders, die we zeker liefhebben maar wiens look we liever niet imiteren. We hebben echter een midirok voor je gevonden die zeker niet aan de oma-stijl doet denken, en die je waarschijnlijk deze herfst niet meer uit wil doen. 

Trendy midirok van denim

Wie denkt dat de denim midirok alleen voor de zomer is, vergist zich. De jeansrok kan prima in de herfst of winter gedragen worden, met een warme coltrui als het echt koud is. We hebben een leuk model voor je uitgezocht. 

SHOP HIER

Midirok, Mango, €49,99

Deze trendy denim patchwork midirok heeft een A-lijn (trapezemodel) en zal niet meer van jouw zijde wijken deze herfst. Bij een meerkleurige midirok zoals deze, raden we aan om de overige kledingstukken vrij basic te houden. Hij staat echt leuk met een katoenen T-shirt bij warm weer of een effen trui als het koud is. 

Midirok, Mango
© Mango

SHOP HIER

Hoe draag je een midirok?

Een midirok is eigenlijk met van alles te combineren. Een denim midirok combineer je met een perfecto voor een stoere look. Een strakke rok draag je met een crop top om je figuur te accentueren en te verlengen. Draag de midirok met een oversized trui voor een dagje cocooning. Je kan ook kiezen voor een strakke rok met een colbertje, want dit staat garant voor een elegante en chique look.

Om de koelere dagen in stijl tegemoet te treden, kies je voor een midirok van fluweel, suède, tweed of natuurlijk denim.

Qua schoenen is een midirok ook erg makkelijk, zeker een jeansrok. Je kan er sneakers onder dragen om comfortabel naar je werk te gaan of om urenlang in de stad rond te lopen op zoek naar koopjes. Voor een iets chiquere look ga je voor ballerina’s of pumps met een hak(je). Hou je van de plateauzool? Die kan ook prima onder de midirok. Vooral in de winter kan je de midirok bovendien combineren met je favoriete laarzen. Doe jezelf een plezier en bescherm je mooie voeten tegen de kou, en kies voor hoge laarzen of rijlaarzen. Als je dan weer van hoge hakken houdt, aarzel dan niet, want dit maakt de midirok nog chiquer en vrouwelijker.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post