Deze jurk van Mango voor minder dan €40 is onmisbaar deze winter

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 door ELLE Partner
Deze jurk van Mango voor minder dan €40 is onmisbaar deze winter © Mango

De gebreide jurk. Als zelfs Kate Middleton zich erin laat zien, dan weet je het wel. Dit is een jurk die jij deze winter in je kast moet hebben! Deze herfst is misschien wel warmer dan andere jaren, maar de koude gaat eraan komen. Wat is er dan aangenamer dan een lekker warme jurk zoals deze van Mango, die je waarschijnlijk nooit meer uit wilt doen, en dat voor nog geen €40.  

Dé jurk van deze winter

De gebreide jurk is dit jaar wat ‘the little black dress’ voorafgaande jaren was, een must have.  Deze jurk benadrukt je figuur, je kan je er vrij in bewegen en hij is ook nog eens heerlijk warm. Er zit geen wol in de stof, je hoeft dus niet bang te zijn dat hij gaan kriebelen. Succes verzekerd met deze jurk van onder de €40. Er goed uitzien hoeft geen fortuin te kosten. 

SHOP HIER 

Gebreide jurk met ronde hals, Mango, €39,99

Deze oversized gebreide jurk, midimodel, is verkrijgbaar in de kleuren licht pastelgrijs, zwart en kaki (deze laatste kleur alleen via het internet). De jurk heeft lange mouwen, een vrij hoge hals en splitjes aan de onderkant. Hij is ook verkrijgbaar in plusmaten. 

Deze jurk van Mango voor minder dan €40 is onmisbaar deze winter
© Mango

SHOP HIER 

Hoe draag je deze gebreide jurk? 

Voor een ietwat chique look à la Kate Middleton bijvoorbeeld, draag je de gebreide jurk met pumps en een ceintuur om je taille te accentueren. De Princess of Wales droeg een gebreide midi-jurk in kaki tijdens een bezoek aan een kindercentrum in London en viel op in haar outfit, niet té chic maar wel goed gekleed. 

Afhankelijk van het weer en vooral de temperatuur draag je deze jurk met een panty of met een legging. Deze kunnen gekleurd zijn, want dat is een trend die dit jaar weer helemaal terug is.

 Voor de keuze van je schoenen ben je helemaal vrij, de jurk past net zo goed bij pumps voor een geklede look, als bij sneakers voor de casual look (als je zin hebt om te cocoonen maar ook in een dagje shoppen met vriendinnen). Je kunt er ook prima enkellaarsjes bij dragen, pas wel op voor enkellaarsjes onder een midi-jurk als je aan de kleine kant bent, deze kunnen je benen (nog) korter maken. Je favoriete boots met hak bij deze jurk maakt het geheel onweerstaanbaar. 

Heb je een slanke taille? Draag dan een riem!

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post