Shop nu Nike sportbeha’s en leggings met korting

Gepubliceerd op 6 oktober 2023 door ELLE Partner
Shop nu Nike sportbeha’s en leggings met korting © Nike

Tijdens het sporten willen we allemaal graag goed en comfortabel kunnen bewegen, en er ook nog eens goed uitzien. Dat kan deze week tegen een zachter prijsje, want Nike geeft nu 15% korting op een heleboel leuke, mooie en vooral comfortabele leggings en sportbeha’s. We hebben een aantal toppers voor je uitgezocht.

De kortingsactie van Nike op leggings en sportbeha’s.  

Nike geeft van 5 oktober 2023 (9.00 u.) tot 12 oktober 2023 (9.00 u.) een mooie korting van 15% aan zijn leden op een aantal leggings en sportbeha’s die je hier vindt. Gebruik hiervoor de kortingscode MIX23. Je keuze kan bijvoorbeeld vallen op één van de onderstaande artikelen, om je zowel comfortabel als mooi te voelen in de fitness of thuis. Ondergenoemde prijzen zijn voor de korting van 15%.

SHOP HIER

Sportbeha’s met korting op nike.com

Een normale beha vangt bij beweging slechts 35% van de schokken op, terwijl een sportbeha wel tot 75% opvangt. ‘Stuiterende’ borsten kunnen niet alleen borstpijn geven maar ook hoofd-, rug- en nekpijn Het is daarom aan te raden een sportbeha te dragen bij danslessen, cardiotrainingen en hardlopen. 

Nike Alpha, Nike, €64,99

Deze gevulde sportbeha heeft regelbare bandjes en biedt onze hoogste mate van ondersteuning met een compressiegevoel en minimale bounce voor een optimale pasvorm. 

Nike Alpha, Nike, €64,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Swoosh Medium Ondersteuning, Nike, €42,99

Een sportbeha met opvulling. De pads zijn ingenaaid, zodat jij kan bewegen zoveel als je wil, zonder dat de vullingen van je beha verschuiven. Het stuk werd gemaakt van antitranspiratiemateriaal dat zijn originele vorm altijd weer snel terugvindt. 

Nike Swoosh Medium Ondersteuning, Nike, €42,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Swoosh Flyknit, Nike, €89,99

Deze niet-gevulde sportbeha geeft superieure en gerichte ondersteuning en garandeert een stevige pasvorm tijdens je hele workout. De ultra-elastische stof aan de achterkant zorgt dat je je in een handomdraai kan omkleden en de klassieke haakjessluiting biedt een pasvorm op maat.

Nike Alate Minimalist, Nike, €44,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Alate Minimalist, Nike, €44,99

Deze gevulde sportbeha geeft lichte ondersteuning zonder in te leveren op comfort. De sportbeha heeft innovatieve padding, volledig verstelbare bandjes en een strakke snit die overal bij past.

Nike Swoosh Flyknit, Nike, €89,99
© Nike

SHOP HIER

Leggings met korting op nike.com

Je kleding moet tijdens het sporten gewoon goed zitten, eigenlijk mag je niet voelen dat je kleding draagt. Een sportlegging blijft goed op z’n plek zitten en staat eigenlijk iedereen goed. Je hebt ruime keuze qua kleuren, prints en uitvoering. Er is dus geen enkele reden om niet comfortabel te sporten.

Nike One, Nike, €34,99

Deze ultra-veelzijdige korte (capri) legging met medium taille is ideaal bij zowel sporten als ontspanning. Het materiaal voert transpiratievocht af om je droog te houden.

Nike One, Nike, €34,99
© Nike

 

SHOP HIER

Nike Pro 365, Nike, €39,99

Deze korte capri)  legging met medium taille heeft details van gaasstof. De lichte, zachte stof beweegt perfect met je mee. Het gaasstof op je kuiten laat je huid ademen wanneer de inspanning toeneemt. 

Nike One, Nike, €44,99
© Nike

SHOP HIER

Nike One, Nike, €44,99

Korte (capri) legging met hoge taille, gemaakt van lichte stof die als een tweede huid aanvoelt en die perfect in je bewegingen meegaat. 

Nike Pro 365, Nike, €39,99
© Nike

SHOP HIER

Nike yoga, Nike, €59,99

Een legging met hoge taille, 7/8e lengte. De comfortabele stretchstof voelt zacht aan op je huid. De hoge tailleband valt rond je buik om deze te beschermen tijdens het sporten.

Nike yoga, Nike, €59,99
© Nike

SHOP HIER 

Tips voor de aankoop van leggings en/of sportbeha’s

Bij de aankoop van leggings kan je best letten op het materiaal waarvan de leggings gemaakt zijn. Katoen ademt goed en is geschikt voor lichte workouts. Polyester is dan weer geschikt voor intensiever sporten, omdat het geen vocht opneemt. Bij het kiezen van een sportbeha is de juiste maat erg belangrijk, de beha moet strak genoeg zitten zodat hij niet verschuift tijdens het sporten. Je moet een vinger tussen de onderband kunnen schuiven, dan zit hij strak genoeg. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post