Ontdek de collectie ingenieuze meubels van La Redoute

Gepubliceerd op 3 oktober 2023 door ELLE Partner
Ontdek de collectie ingenieuze meubels van La Redoute © La Redoute

Slimme en ook nog mooie meubels die prachtig staan in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer en die ook net dat tikje extra’s geven, zoals de bergruimte die we toch altijd missen. Ga je meer en meer thuiswerken, maar heb je geen extra kamer die je als kantoor kan inrichten? Kies dan voor een slim bureau dat ook als eettafel voor wel 6 personen kan dienen. Of zelfs voor een bureau in een kast. Als je de deurtjes dichtdoet, is je werkdag ten einde.

De Collectie “Les Ingénieux” van La Redoute heeft zeker een oplossing voor het probleem waar je al maanden mee worstelt. De collectie bevat creaties vol ideeën om het leven eenvoudiger en het dagelijks leven mooier te maken.

Onze selectie ingenieuze meubels

Moduleerbare en uitbreidbare boekenkastkast VOLGA, La Redoute intérieurs, €649,-

Deze heel slimme boekenkast kan een vrij eenvoudige boekenkast blijven, maar je kan hem ook breder maken wanneer je meer plek nodig hebt. Je maakt er ook in een handomdraai een handige hoekkast van. De boekenkast die zich aanpast aan je benodigdheden en je beschikbare ruimte. Superhandig toch?

Moduleerbare en uitbreidbare boekenkastkast VOLGA, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Bureaukast MATHEO, La Redoute intérieurs, €799,-

Als de deuren van deze vrij ondiepe kast dicht zijn, zou je niet zeggen dat er een heel kantoor achter schuilt. Achter de deurtjes vind je een opklapbaar bureaublad, twee lades, een boekenplank en zelfs kabelhulzen voor al jouw aansluitingen. Dat is nog eens slim bedacht voor thuiswerkers.

Bureaukast MATHEO, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Scheidingsrek van fineereik MINEVA, La Redoute intérieurs, €699,-

Keuken, eettafel en zitkamer in één ruimte? Dan kan dit scheidingsrek dé oplossing zijn om de ruimtes visueel van elkaar te scheiden, zonder verlies van ruimte en licht. Je kan ook je thuiswerkruimte afschermen van je zitkamer. Dit rek neemt bijna geen plek in, maar zorgt wel voor ruimte. Zet er (hang)plantjes op voor een groene muur, je favoriete decoraties om deze altijd en overal te kunnen zien of laat het rek gewoon hoe het is, want het is op zich al een decoratie.

Scheidingsrek van fineereik MINEVA, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Bureau/hoek console met lade ACHILDE, La Redoute intérieurs, €299,-

Creëer jouw werkruimte in die ene verloren hoek van de kamer waar altijd een plant stond als opvulling. Dit bureau past precies in de hoek, neemt weinig plaats in en heeft een handige lade om papieren en pennen in op te bergen. Achilde is ook erg leuk als console met jouw favoriete decoraties en door het kleine formaat is hij perfect voor kleine ruimtes.

Bureau/hoek console met lade ACHILDE, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Salontafel en poef DOGLI, La Redoute intérieurs, €499,-

Deze glazen salontafel is perfect voor kleine ruimtes, de poef wordt opgeborgen onder de tafel, in de tafelpoot. Als er dan een onverwachte gast komt, hoef je niet te zoeken naar een stoel. En als hij niet gebruikt wordt, hoef je niet te zoeken naar een plek om je extra zitruimte op te bergen.

Salontafel en poef DOGLI, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Salontafel opbergkoffer KAMALA, La Redoute intérieurs, €359,-

Met deze handige en vrolijk gekleurde salontafel voeg je heel makkelijk opbergruimte toe aan jouw zitkamer. Deze speelse tafel combineert roze en houtkleur, heeft afgeronde hoeken (wat ideaal is als er kleine kinderen rondlopen) en bevat makkelijk toegankelijke opbergplaats, zoals bijvoorbeeld voor speelgoed van die rondlopende kinderen, of je plaid voor op koude winteravonden.

Salontafel opbergkoffer KAMALA, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Set Salontafel en 2 poefjes POGLIO, La Redoute intérieurs, €649,-

Deze glazen salontafel heeft wel 2 poefjes die je onder de tafel kan opbergen om nog meer mensen te kunnen ontvangen in een kleine ruimte. Nooit meer zoeken naar een stoel, nooit meer overbodige stoelen die te veel ruimte innemen.

Set Salontafel en 2 poefjes POGLIO, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Tafel voor 6 tot 12 personen GOSLING, La Redoute intérieurs, €1999,-

Deze prachtige ronde eettafel biedt plaats aan zes personen. Met de vier handige verlengstukken (die opgeborgen zitten onder het tafelblad) kan je wel met twaalf personen aan de tafel zitten. Een extra poot voor de verlengde tafel werd handig weggewerkt in de originele tafelpoot.

Tafel voor 6 tot 12 personen GOSLING, La Redoute intérieurs
© La Redoute

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post