De anti-age crème waar iedereen het over eens is

Gepubliceerd op 2 oktober 2023 door ELLE Partner
De anti-age crème waar iedereen het over eens is © Shutterstock

Naarmate we ouder worden, gaan we allemaal op zoek naar middeltjes die ons er jonger (of minder oud) doen uitzien. We krijgen rimpeltjes, kraaienpootjes en fijne lijntjes, vooral rond de ogen en de mond. Eén van de oorzaken van huidveroudering is de afname in natuurlijk hyaluronzuur. Er is nu echter een anti-age crème die de droom van verjonging (van het uiterlijk!) lijkt te doen uitkomen, en iedereen spreekt er met veel lof over. Maar wat doet hyaluronzuur precies en wat kan deze crème daaraan toevoegen? 

Wat is hyaluronzuur eigenlijk en wat doet het net?

Hyaluronzuur komt natuurlijk in ons lichaam voor, het is een stof die vocht aantrekt en vasthoudt. Onze huid heeft dat vocht nodig om strak en jong te blijven. Hyaluronzuur hydrateert op natuurlijke wijze de huid.  De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam neemt helaas af naarmate we ouder worden. De bindende stof die de huidcellen omvat is hyaluronzuur. Bij afname van hyaluronzuur verliest de huidstructuur zijn volle en stevige gevoel en vormt deze sneller plooien, er ontstaan rimpeltjes, lijntjes en kraaienpootjes. Het ideale idee zou natuurlijk zijn om de afbraak van de aanmaak van hyaluronzuur in ons lichaam tegen te gaan, en deze perfecte crème doet exact dat.

De fantastische hyaluronfiller anti-age crème

Deze nachtcrème met hyaluronfiller belooft het verouderingsproces tegen te gaan! Hij heeft een hyaluron-filler om bestaande rimpels op te vullen en weg te werken. Hij bevat ook Saponine, dat de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in ons lichaam stimuleert. De enoxolone in de crème vermindert de afbraak van hyaluronzuur. De ook aanwezige stof dexpanthenol doet zijn werk ’s nachts als onze huid zich regenereert, en geconcentreerde Dexpanthenol ondersteunt dit proces. Het samensmelten van al deze stoffen in deze nachtcrème werkt! Het natuurlijke verouderingsproces wordt tegengegaan, de huid ziet er jonger, gladder en stralender uit. 

Hyaluron-Filler +3x Effect Nachtverzorging, Anti-rimpel crème, pot van 50 cl, Eucerin, Medi-Market, €25,99

De fantastische hyaluronfiller anti-age crème
© Medi-Market

SHOP HIER

Hyaluron-filler? Wat is dat? 

Hyaluron-fillers worden normaal gesproken heel plaatselijk, in de rimpels, met een injectie aangebracht. Het is een heldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om de vorm en structuur van de gezichtshuid te verbeteren. Het gaat dan natuurlijk niet om je eigen natuurlijke hyaluronzuur, aangemaakt door je lichaam, maar door een stof die daar heel dichtbij komt. Met deze crème heb je een hyaluron-filler in handen die je gewoon zelf op je gezicht kan aanbrengen, en die de natuurlijke productie van hyaluronzuur stimuleert.  

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post