Tot -50% op Nike artikelen, shop nu de leukste items bij Nike!

Geüpdatet op 2 oktober 2023 door ELLE Partner
Tot -50% op Nike artikelen, shop nu de leukste items bij Nike! © Nike

Nike kledij, altijd comfortabel en ook mooi, zelfs als je niet sportief bent. Wie wil er nu geen goed zittende schoenen dragen? En een joggingbroek zit geweldig op je vrije dag, vooral op frisse herfst- en winterdagen. Zo’n broek is vaak lekker warm, en als ze dan ook nog mooi is, is dat een plus. Shop nu met speciale “seizoensuitverkoop” korting bij Nike.

Shop met korting bij Nike voor het einde van dit seizoen

Je kunt nu ruim 3000 Nike artikelen kopen met korting. Het seizoen is voorbij, wat twee dingen betekent bij Nike. Ze starten een nieuw seizoen met heel wat nieuwe artikelen, waar ze plaats voor moeten maken. Dat betekent dat ze “seizoensuitverkoop” gaan houden. Zo kun je Nike artikelen kopen aan kortingen tot -50%. Heerlijke korting op schoenen, kleding en accessoires. Deze actie loopt van 21 september 9 uur tot 5 oktober 9 uur (‘s morgens!) Belgische tijd. Haast je dus naar de website nike.com en leg jezelf in de watten. We hebben een paar leuke artikelen voor je uitgezocht, want deze koopjes kun je niet missen.

Onze selectie Nike artikelen met tot 50% korting

Hieronder onze selectie. Van de vermelde prijzen is de korting al afgetrokken. Onweerstaanbaar toch?

Damessneakers, Nike Court Vision Low Next Nature x Nike United, Nike, €59,47

Deze Nike Court sneakers zijn perfect voor iedereen die van retro basketschoenen en eenvoudige sneakers houdt. De zool is gemaakt van gerecycleerd afval. Om elk moment van de dag stevig en comfortabel in je schoenen te staan. (-30%) Dankzij de goudkleurige details passen deze sneakers perfect onder zowel een jeans als bij een meer geklede outfit. 

Damessneakers, Nike Court Vision Low Next Nature x Nike United, Nike, €59,47
© Nike

SHOP HIER

Nike joggingbroek voor dames, Sportswear Swoosh, Nike, €35,97

Deze joggingbroek is gemaakt van fleece en zorgt dat je het lekker warm hebt op frisse zondagochtenden en koude winteravonden. (-45%) Door de nette afwerking en de mooie, diepe kleuren kun je altijd prima de deur uit in deze joggingbroek.

Nike joggingbroek voor dames, Sportswear Swoosh, Nike, €35,97
© Nike

SHOP HIER 

Oversized sweater met kap voor dames, Nike Sportswear Phoenix Fleece, Nike, €32,97

Deze fleece oversized, knalroze sweater met kap is beschikbaar in grote maten. Zodat zelfs je oren het warm hebben deze herfst. Het oversized model zorgt voor een originele look, terwijl de fleece stof comfortabel en warm is. (-45%) Een oversized trui staat altijd prima op een skinny jeans of een legging, maar past ook goed op een wijd uitlopende broek. 

Oversized sweater met kap voor dames, Nike Sportswear Phoenix Fleece, Nike, €32,97
© Nike

SHOP HIER

Damessneakers, Nike Dunk Low, Nike, €90,97

Deze sneaker voor dames is een waar basketbalicoon (-30%) en mag dus niet ontbreken in jouw garderobe. Dit model is een echte comeback met klassieke details en retrostijl geïnspireerd door het veld. De sneakers hebben een gewatteerde lage boord en schuimrubberen tussenzool. Je kunt er dus mee basketballen, maar ze zijn ook heel comfortabel buiten de basketbalzaal. Vandaag kun je sneakers overal bij dragen: op jeansbroeken, rokken, jurkjes, naar school, op je werk of om te shoppen. 

Damessneakers, Nike Dunk Low, Nike, €90,97
© Nike

SHOP HIER

Damesschoenen, Nike Air Force 1 Lover XX, Nike, €71,47

Super comfortabele instapschoenen in oranje, met een gelaagde middenzool. (-45%) De binnenkant van deze instappers is heerlijk zacht, ze hebben een geperforeerd patroon op de bovenkant. Ideaal als je veel moet stappen voor je werk! Deze instapschoenen zijn ook verkrijgbaar in het wit. 

Damesschoenen, Nike Air Force 1 Lover XX, Nike, €71,47
© Nike

SHOP HIER

Damessneakers, Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM, Nike, €90,97

Deze wit met groene sneakers tillen je look dankzij hun legendarische stijl naar een hoger niveau. Met de platformzool en verborgen Air demping onder de voet maak je met deze sneakers vlotjes een statement. (-30%) Platformschoenen zijn echt niet alleen voor kleine dames. Als je al lang bent, maak je een statement met deze sneakers. En dat op een comfortabele manier.

Damessneakers, Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM, Nike, €90,97
© Nike

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post