De top 5 van de meest trendy jumpsuits

Gepubliceerd op 19 september 2023 door ELLE Partner
De top 5 van de meest trendy jumpsuits © Mango

De jumpsuit, ook wel broekpak genoemd, is een combinatie van een top met een broek, twee-in-één, superhandig. Je hoeft bijna niet te denken aan wat je ermee kan combineren. De jumpsuit is al een aantal jaren in de mode en dat blijft hij, tot onze grote vreugde, deze herfst. De jumpsuit geeft je een zeker allure, en kan gedragen worden door alle leeftijden en alle figuren. Kortom, de jumpsuit is het ideale kledingstuk dat niet in jouw garderobe mag missen. We hebben er vijf leuke voor je uitgezocht. 

De vijf hipste jumpsuits

De jumpsuit is zo handig en zo comfortabel dat je er echt één (of meer) in je kast moet hebben. Je vindt er vast wel één die jij leuk vindt in onze selectie:

Mouwloze cropped jumpsuit, Mango, €49,99

Deze witte, mouwloze jumpsuit (ook beschikbaar in roze) heeft een cropped model, met 7/9 broekspijpen. Het is een getailleerd model om je figuur mooi in uit te laten komen. 

De top 5 van de meest trendy jumpsuits
© Mango

SHOP HIER

Loose fit jumpsuit, Sandro, De Bijenkorf, €375,-

Deze losvallende jumpsuit heeft een schitterende, originele bloemenprint en is gemaakt van een linnenblend. De jumpsuit heeft halflange mouwen, een V-hals die je décolleté mooi doet uitkomen en een uitsnijding onder de borst. 

De top 5 van de meest trendy jumpsuits
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Geplooide jumpsuit met strik, Mango, €69,99

Deze zwarte jumpsuit is lang, feestelijk en ook nog eens gemaakt van gerecycleerde materialen. Hij heeft korte mouwen, leuke plooien en een riem om rond je middel te knopen. 

Geplooide jumpsuit met strik, Mango, €69,99
© Mango

SHOP HIER

Jumpsuit van jeansstof met rits, Mango, €59,99

Een stoere jumpsuit van jeans met korte mouwen, een lange rits aan de voorkant en lussen om een riem te dragen. De jumpsuit is gemaakt van 98% katoen uit de Better Coton missie. Verkrijgbaar in donkerblauw, zwart en zandkleur.

Jumpsuit van jeansstof met rits, Mango, €59,99
© Mango

SHOP HIER

Cressy loose fit jumpsuit, ba&sh, De Bijenkorf, €295,-

Deze losvallende jumpsuit heeft een décolleté in de rug. Hij heeft ook uitsnijdingen aan de achterkant en aan de zijkanten. Deze elegante jumpsuit is verkrijgbaar in zwart of groen.

Cressy loose fit jumpsuit, ba&sh, De Bijenkorf, €295,-
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Welke jumpsuit past bij jou?

Een jumpsuit heeft een bovenstuk en broek in één, je hoeft je geen moeilijke vragen te stellen over de top en de broek die leuk bij elkaar moeten passen. Je schiet de jumpsuit aan en klaar is Kees. Nu ja, je moet er natuurlijk nog wel leuke schoenen bij zoeken, afhankelijk van de stijl. Feestelijk en elegant vraagt om hakschoenen, stoer en praktisch past prima bij lage schoenen zoals bijvoorbeeld loafers met dikke zolen. Je favoriete sneakers kunnen er echter ook prima onder.

Als je graag opvalt, of dat in ieder geval geen probleem vindt, kies je een jumpsuit met leuke print. Je hebt dan de keuze uit bijvoorbeeld een bloemen-, dieren- of ruitjesprint. Voor wat discretere vrouwen is een jumpsuit in een neutrale kleur zoals zwart of beige perfect. Feestelijke jumpsuits zijn vaak gemaakt van soepelvallende stoffen, maar voor jouw jumpsuit voor elke dag kan je ook prima kiezen voor denim of ribfluweel, gewoon omdat dat zo lekker zit. Wanneer het weer kouder wordt, kan je dan kiezen voor een leuk jasje om eroverheen aan te trekken, een jeansjasje, een leren jasje... keuze genoeg.  

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post