4 hippe horloges voor minder dan €200

Geüpdatet op 14 september 2023 door ELLE Partner
4 hippe horloges voor minder dan €200 © Calvin Klein

Onze smartphones vervangen een beetje het oude vertrouwde horloge. Toch zijn horloges ware sieraden waarmee je gezien mag worden! Ze kunnen je outfit afmaken en zijn bovendien een enorme tijdwinst, want ze zorgen ervoor dat je je geen 10 minuten (of langer!) laat afleiden door berichtjes, mails en spelletjes als je eigenlijk alleen maar wil weten hoe laat het is. We hebben vier toffe horloges voor je uitgezocht, die alle vier minder dan €200 kosten.

Onze selectie trendy horloges onder de €200

Een horloge is een functioneel product, maar onze selectie hieronder laat zien dat dat prima te combineren is met supervrouwelijke elegantie, en dat voor minder dan €200. 

CK horloge staal band 25200184, Calvin Klein, Inno, €159,-

Dit roestvrijstalen horloge heeft een schitterende en op en top vrouwelijke Milanese stalen band en een elegante, witte wijzerplaat met goudkleurige wijzertjes. Discretie, functionaliteit en elegantie in één. 

CK horloge staal band 25200184, Calvin Klein, Inno, €159,-
© Inno

SHOP HIER

Quartz horloge, Versus by Versace, Inno, €185,55

Een quartz horloge dat door het verschillende gebruik van zilverkleurig staal een waar sieraad is aan je pols. 

Quartz horloge, Versus by Versace, Inno, €185,55
© Inno

SHOP HIER

Quartz horloge, Versus Leather by Versace, Inno, €159,28

Een elegant en zilverkleurig quartz horloge met een stoere zwarte leren band met oogjes. Een discreet horloge dat jouw persoonlijkheid doet gelden. 

Quartz horloge, Versus Leather by Versace, Inno, €159,28
© Inno

SHOP HIER

Quartz horloge, Jacques Lemans, Inno, €184,32

Sober wit met goudkleurige wijzers voor dit quartz horloge met bruine leren band, om elegantie te combineren met functionaliteit. 

Quartz horloge, Jacques Lemans, Inno, €184,32
© Inno

SHOP HIER

Aan welke arm draag je je horloge? 

Er zijn geen strikte regels over hoe je je horloge draagt. De eerste modellen moest je handmatig opwinden. Dat verklaart waarom het horloge van oorsprong meestal aan de linkerpols werd gedragen. De grote meerderheid van de bevolking was, en is, immers rechtshandig. Door je horloge aan de linkerpols te dragen, kon je hem opwinden met je rechterhand. Je mag je horloge dus dragen aan de arm die je zelf verkiest!

Welke kleur horloge bij welke huidtint? 

Heb je een heel lichte huidskleur? Draag dan een donker horloge: een zwart of bruin horlogebandje met zilverkleurige details. Heb je een donkere huid? Dan staan goudkleurige horloges jou prachtig. Zit je huidkleur daar ergens tussen in? Dan kan je gewoon vrij kiezen. Lucky you. 

Welke armband draag je met een horloge? 

Een armband dragen in combinatie met je horloge, d.w.z. aan dezelfde pols, dat kan. Je kan echter niet alle armbanden combineren met een horloge. We raden aan te kiezen voor armbanden met (edel)steentjes die qua kleur dicht bij de kleur van het horloge komen. Metalen armbanden kunnen ook prima, kies dan een metaal in dezelfde kleur als je horloge, goud bij goud, zilver bij zilver. Ook raden we aan niet meer dan 2 à 3 armbanden te dragen aan dezelfde pols als waar je je horloge draagt. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post