12/11 – Schrijf je nu in voor de ELLE Run Brussel 2023!

Geüpdatet op 2 oktober 2023 door Charlotte Villers en ELLE Events
12/11 – Schrijf je nu in voor de ELLE Run Brussel 2023!

DOE MEE MET DE VIERDE EDITIE VAN DE ELLE RUN Brussel by KBC Brussels op 12/11/2023.

Bedankt aan onze partners: KBC Brussels, David Lloyd, Vitamin Well, Porsche Centre BrusselsRedbull,  Sotogrande Sharingbox ,Ice Watch, en The Happy Skin.

Trek je loopschoenen aan en schrijf je in voor de ELLE Run: het evenement dat je zin geeft om te lopen, te bewegen, ervoor te gaan!

Tickets

Komaan, je kan het, je komt er wel. Het enige wat je nog nodig hebt, is wat extra motivatie en enkele tips om ervoor te gaan. En daar helpen we je graag bij!
Loop je al? Kom ons tonen hoe je het klaarspeelt en inspireer ons! Loop op kop van het peloton op jouw eigen ritme, omringd door andere meisjes en vrouwen die net als jij de loopmicrobe te pakken hebben.

3, 2, 1… Start !

Afspraak op zondag 12 november 2023 vanaf 13u30 voor een onvergetelijke ervaring. De wedstrijd start om 15u, zodat je ten volle kunt genieten van de omgeving en de healthy en happy sfeer.

Inschrijven : ELLE RUN 2023

Op het programma

Een wedstrijd van 5 of 10 km in het hart van het Zoniënwoud en geschenken bij de vleet, waaronder een ELLE Run t-shirt, een hesje, een goodiebag boordevol verrassingen en toegang tot het sponsordorp.

PRAKTISCHE INFO

Voor wie is de ELLE Run?

Voor iedereen! Het enige wat telt, is dat je er zin in hebt en het beste van jezelf geeft, zonder over je grenzen te gaan natuurlijk. Je zal jezelf verbazen!

Inschrijven ELLE RUN 2023

19 € per persoon en 15€ per persoon voor de 100 eerste deelnemers.

Tickets

14:00 : Opening van de Partners Village, ontvangst van de deelnemers en uitreiking van de t-shirts en de startnummers.
14:30 : Warm Up
14:45 : Warm Up
15:00 Start van de race
16:45 : Prijsuitreiking en tombola
17:30 : Einde van het evenement en goodiebag

Waar?

Afspraak bij David Lloyd : 41, Drève de Lorraine 1180 Ukkel

Belangrijk

  • Als deelnemer beschik je over een goede fysieke conditie en kan je een loopwedstrijd aan. Aarzel niet om je huisarts om raad te vragen wanneer je twijfelt.
  • Er is geen enkele terugbetaling in geval van afwezigheid.
  • Je gaat ermee akkoord dat we foto’s van het evenement, waarop jij kan voorkomen, verspreiden in het kader van ons communicatieplan en zonder mogelijkheid tot verdere vervolging.
  • Het evenement kan worden geannuleerd vanwege de gezondheidscrisis.

Bedankt aan onze partners: KBC Brussels, David Lloyd, Vitamin Well, Porsche Centre BrusselsRedbullSotogrande Sharingbox ,Ice Watch, en The Happy Skin.