Waag je net als Dua Lipa aan een T-shirt met print

Gepubliceerd op 5 september 2023 door ELLE Partner
Waag je net als Dua Lipa aan een T-shirt met print © Shutterstock

De Britse zangeres Dua Lipa staat bekend om... Zelfs de bekendste zangeressen, actrices of influencers zijn echter ook ‘maar’ gewoon mensen en als zij gewoon thuis zijn, dragen ook zij graag gemakkelijke, casual en comfortabele kleding. Dua Lipa zal wellicht veel minder thuis zijn dan de gemiddelde Belg, maar het komt wel eens voor. En als zij thuis is, of op vakantie aan het relaxen is, draagt ze graag een T-shirt met een leuke print. Want zeg nu zelf, zo’n T-shirt zit toch gewoon heel aangenaam? Je kan deze stukken ook overal mee combineren. We hebben er een aantal voor je uitgezocht. 

Dua Lipa, een kledingicoon  

Dua Lipa is onmiskenbaar één van de koninginnen van de popmuziek, maar ze is zeker ook een influencer als het gaat om mode. Ze begon als 16-jarige als model, en toen ze later ontdekt was, lieten de grote modehuizen zich door haar inspireren. Eén ding is zeker, als Dua Lipa een nieuw kledingstuk draagt, wordt dat zeker een hit. Zoiets laten modehuizen zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Zo is ze, vooral op het podium, veel te zien in sculpturale jurken of glinsterende jumpsuits, maar ze draagt ook eenvoudige T-shirts met logo’s of andere prints. Als deze goed worden gecombineerd, staan ze garant voor een nette, verzorgde look.

6 mooie T-shirts met print

Hoe draag je nu eigenlijk een T-shirt? Iedereen weet dat een T-shirt met een jeansbroek of een short prima is, maar ga gerust voor rock & roll met leer, in contrast met een chique of een sexy rok(je) of onder een oversized blazer. 

Polo, Ralph Lauren, De Bijenkorf, €129

Een gemêleerd grijs T-shirt met een opdruk van de beroemde beer Paddington, die onlangs nog in de schijnwerpers stond toen hij thee ging drinken met niemand minder dan de wijlen Britse koningin Elisabeth II. Dit T-shirt is door de kleur en de print makkelijk te combineren. Ga voor Paddington in Ralph Lauren, heel stijlvol en ook gewoon lief. 

Polo, Ralph Lauren, De Bijenkorf, €129
© De Bijenkorf

SHOP HIER

T-shirt met logoprint, Ganni, De Bijenkorf, €110

Dit eenvoudige maar mooie witte T-shirt met het logo van Ganni is zowel casual als bijna chic. Het T-shirt met logo, in zachtroze en blauw, is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft ook het opschrift “Have a nice day, please recycle”. Een mooie boodschap om op je borst te dragen. Ook verkrijgbaar in het zwart.

T-shirt met logoprint, Ganni, De Bijenkorf, €110
© De Bijenkorf

SHOP HIER

T-shirt met logoprint, Casablanca, De Bijenkorf, €230

Nog een wit T-shirt met een schitterende opdruk van de tennisclub Casablanca. De zacht gekleurde afbeelding van een Marokkaanse Riad, een traditioneel huis met een atrium of een binnentuin, is vrij geometrisch. Combineer dit T-shirt van 100% biologisch katoen met een broek of rok in bijpassende pasteltinten voor een chic effect. 

T-shirt met logoprint, Casablanca, De Bijenkorf, €230
© De Bijenkorf

SHOP HIER

T-shirt Bob Marley, Mango, €19,99

Dit korte witte T-shirt heeft de opdruk “One Love One Heart” in Flower Power stijl. De opdruk is blauw, het T-shirt staat daardoor heel goed bij een jeansbroek of -rok.

T-shirt Bob Marley, Mango, €19,99
© Mango

SHOP HIER

T-shirt Blondie, Mango, €19,99

Een wit T-shirt met als opdruk een foto van Blondie. Blondie was een heel bekende punk- en poprockgroep eind jaren ‘70 en begin jaren ’80. De groep bestaat trouwens nog steeds. De zangeres Deborah (Debbie) Harris staat bekend om haar heel blonde haar. 

T-shirt Blondie, Mango, €19,99
© Mango

SHOP HIER

T-shirt Pink Floyd, Mango, €19,99

Dit katoenen, zwarte T-shirt heeft in roze de opdruk ‘Pink Floyd’ met de namen van de bandleden, Roger, Nick, Syd en Rick plus twee namen van Songs (Arnold Layne en Candy and a currant bun). Het geheel is vrij retro en erg trendy door de pastelkleur. 

T-shirt Pink Floyd, Mango, €19,99
© Mango

SHOP HIER 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post