Back to school op nieuwe Converse sneakers met korting

Gepubliceerd op 1 september 2023 door ELLE Partner
Back to school op nieuwe Converse sneakers met korting © Converse

Converse sneakers zijn al jaren, of zeg maar gerust decennia, in de mode. Nu in 2023 dragen we ze nog steeds graag. Het ontwerp is klassiek en tijdloos, en je kan je Converse sneakers combineren met werkelijk elke outfit. Een paar Converse All Stars aanschaffen komt overeen met een investering op de lang termijn, ze zullen immers niet uit de mode gaan. Ze zitten heerlijk en je kan er kilometers op wandelen. Het klassieke ontwerp van de sneaker is ondertussen retro geworden, en retro is helemaal in dit jaar.

Back to school korting met deze kortingscode

Het is weer Back to School-tijd, de zomer ligt helaas weer achter ons. Als je helemaal klaar wil zijn om dit nieuwe jaar vol goede moed te beginnen, dan is een nieuw paar sneakers onmisbaar! Converse weet dat en komt daarom met top-aanbiedingen: een grote selectie Converse sneakers met 30% korting, de back to school classics. Deze actie eindigt op 3 september om 23.59 uur. Om 30% korting te krijgen, voer je de code Back2School in. De sneakers passen ongetwijfeld bij jouw favoriete outfits om naar school of het werk te dragen, dus doe je voordeel en shop deze tijdloze sneaker. Gewoon omdat een goed begin al het halve werk is.

5 topmodellen die je met korting kan kopen

Wil je hoge sneakers of toch liever lage? Ben je klein en draag je graag plateauzolen of ben je groot en volstaat een gewone zool? Vind je de originele canvas sneaker prettig zitten of kies je toch liever voor een model van leer? Op de Converse back to school classics pagina vindt iedereen een schoen voor aan zijn voet. We hebben een kleine selectie voor je gemaakt (prijzen voor aftrek van de 30% korting):

Chuck Taylor All Star Lift Platform, Converse, €63

Met deze platform Chucks loop je met je hoofd in de wolken. Ze zijn gemaakt in het klassieke canvas waar de All Stars bekend om staan en beschikbaar in zo veel kleuren dat je er altijd wel één vindt die bij jou past! Of twee, of…

Chuck Taylor All Star Lift Platform
© Converse

SHOP HIER

Chuck 70 Vintage Canvas, Converse, €66,5

Dit vintage model van canvas is een knipoog naar het verleden en een eerbetoon aan de All Stars waar het allemaal mee begon. Uiteraard wel met het comfort van vandaag.

Chuck 70 Vintage Canvas
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor All Star Lift Platform Leather, Converse, €70

Het klassieke Chucks All Star model, maar nu van leer en met plateauzolen. Heerlijk comfortabel, net zoals de canvasmodellen, maar je bent wel net een maatje groter! Ook de leren versie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Chuck Taylor All Star Lift Platform Leather
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor All Star Lugged 2.0, Converse, €66,5

Dit is de Lugged 2.0 All Star sneaker die half sneaker, half enkellaars is. Bovenaan heb je de klassieke Chucks look, maar met een zool geïnspireerd op Chevron. Deze trendy Converse is verkrijgbaar in mooie herfsttinten.

Chuck Taylor All Star Lugged 2.0
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor All Star Move Platform, Converse, €59,5

Als je niet zo van hoge schoenen houdt, is dit lage model met plateauzool ideaal. Deze sneakers hebben de klassieke Chucks-look terwijl de plateauzolen je het gevoel geven in en op de wolken te lopen.

Chuck Taylor All Star Move Platform
© Converse

SHOP HIER

Heb je al gekozen? Canvas of toch liever leer? Laag model of hoog model? Plateauzolen of toch liever niet? Om dit school- of werkjaar te beginnen met comfort aan je voeten in de vorm van waarachtige classics, een tikkeltje retro maar tegelijkertijd zo 2023, kan je nu profiteren van 30% korting op deze (en andere) modellen van Converse All Stars met de code Back2School. Kies jouw favoriete model voor 3 september om 23.59 uur, daarna is de back to school actie en kortingscode niet meer geldig.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post