5 trendy outfits om het nieuwe schooljaar goed te beginnen

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 door ELLE Partner
5 trendy outfits om het nieuwe schooljaar goed te beginnen © debijenkorf © Mango

De vakantie is voor velen onder ons weer voorbij. Met minder of meer goede moed beginnen we weer aan een nieuw schooljaar, of gaan we weer aan het werk. Alle begin is moeilijk, maar een leuke nieuwe outfit laat je stralen. En als je je goed voelt, gaat alles ook beter en gemakkelijker. 

Wat zijn de trends dit (na)jaar? 

De back-to-school-mode is druk dit jaar. De steeds vooruitstrevendere combinaties bevatten (veel!) leuke, maffe en drukke prints en stralende en opvallende kleuren. Je back-to-school-outfit uitkiezen is nu leuker dan ooit. 

Het sleutelwoord dit jaar is vrijheid. Kleurencombinaties die je nooit eerder durfde (denk aan roze met rood), oversized of nauwsluitend, lang of juist kort, alles mag, je mag in alle vrijheid kiezen. Het back-to-school-seizoen (dat is nu!) is kleurig, met veel prints en nog lekker zonnig. Je kan je creativiteit de vrije loop laten dit jaar.

5 modieuze outfits om ‘back to school’ of ‘back to work’ te gaan

We hebben vijf modestukken voor je uitgekozen, van overhemd tot tasje, om zelf lekker aan het combineren te slaan:

Losvallend overhemd met print

Losvallend overhemd met print
© Mango

SHOP HIER

Dit losvallende overhemd van 100% viscose is perfect om luchtig gekleed naar je werk te gaan, want het kan immers nog lekker warm zijn. Je hebt het er niet te warm in, maar ziet er toch goed gekleed uit. Deze blouse past bovendien makkelijk bij de rest van je kledingkast. Je kan de lange mouwen opstropen en zelf kiezen hoe laag je je decolleté wilt. Kies voor de stoere en toch discrete tijgerprint of voor de groene versie met witte paisleys. 

Een ensemble crop top en broek met print

Een ensemble crop top en broek met print
© debijenkorf

SHOP HIER

Deze Charelle cropped top met V-hals en print heeft een bijpassende broek waardoor je visueel een hippe jumpsuit hebt. De V-hals accentueert je décolleté en de crop top laat je smalle taille zien. De broek is een wide leg model en heeft een hoge taille. 

Bea oversized blazer met klepzakken

Bea oversized blazer met klepzakken
© debijenkorf

SHOP HIER

Deze blazer in oversized model is prima te combineren met bijvoorbeeld een jeansbroek, maar indien gewenst is er ook een bijpassende broek. Verkrijgbaar in bruin, groen of zwart, met een stijlvolle kraag, twee knopen en twee klepzakken.

Getextureerde kleine tas met knopen

Getextureerde kleine tas met knopen
© Mango

SHOP HIER

Bij een nieuwe outfit mag een nieuwe tas natuurlijk niet ontbreken. Zoals deze leuke, getextureerde mini tas met knopen in het handvat en een afneembare ketting om hem over de schouder te dragen. Om alles altijd bij de hand te hebben, in een klein formaat. Verkrijgbaar in zwart of gebroken wit. 

Losvallend overhemd met knopen

Losvallend overhemd met knopen
© Mango

SHOP HIER

Dit losvallende overhemd bevat katoen, elastaan en gerecycleerd polyester. Het zit ruim en losjes en is makkelijk te combineren met zowel rokken als broeken. Verkrijgbaar in wit of zwart, of kies voor het gewaagdere oranje. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post