6 Trendy minihandtasjes voor deze zomer

Geüpdatet op 18 augustus 2023 door ELLE Partner
6 Trendy minihandtasjes voor deze zomer © De Bijenkorf

Het minitasje wordt steeds populairder. Zoals de naam al aangeeft, is het minitasje klein. Net groot genoeg om dat wat je echt nodig hebt in mee te nemen: je smartphone, je airpods, je autosleutel en/of huissleutel en een lippenstift, om je make-up te kunnen bijwerken op dat leuke feestje. Klein genoeg ook om geen blok aan je schouder te worden, want het tasje zelf is licht, en de inhoud normaal gesproken ook (een dik boek past er immers niet in). Ideaal voor op een feestje of voor een avondje uit. 

Voor elke outfit een minitasje

Daar waar je een grote tas niet nodig hebt, is een kleine, lichte tas heel erg handig. Het minitasje bestaat in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Voor een chique gelegenheid neem je een tasje met een ketting als schouderband, die voegt dan net iets extra toe aan je outfit. 

Het minitasje is veilig en comfortabel

De meest populaire zijn schoudertassen, die over het lichaam of over de schouder gedragen kunnen worden voor extra comfort en veiligheid. Je draagt dat wat belangrijk is op je lichaam. Minitassen kunnen ook worden voorzien van handvatten of kettingen voor een elegantere en verfijndere look. Kies hier jouw eigen minitasje dat je overal mee naartoe kan nemen deze zomer.

Top Handle Bag, Longchamp, De Bijenkorf, €190

Een kleine tas van leer en canvas van het bekende merk Longchamp. De handvatten zijn stevig en van leer.  Het met paarden geborduurde tasje heeft ook een afneembare schouderband en sluit met een drukknoop. 

Top Handle Bag, Longchamp, De Bijenkorf, €190
© De Bijenkorf

SHOP HIER 

Getextureerd tasje, Kenda, Mango, €25,99

Een minitasje met mooie en vrolijke knopendetails op het handvat. Zowel het handvat als de schouderketting zijn afneembaar.  Verkrijgbaar in meerdere kleuren om het nog beter bij je outfit te laten passen. Het oppervlak van het tasje is getextureerd voor een verfijnde look en werd voorzien van een ritssluiting. 

Getextureerd tasje, Kenda, Mango, €25,99
© Mango

SHOP HIER

Sac P, Texas, Mango, €39,99

Een stoerdere uitvoering van het minischoudertasje in bohostijl. De schouderband heeft een gespsluiting met metalen oogjes en is dus verstelbaar naar wens, afhankelijk van hoe jij je tasje het liefste draagt. Het imitatieleer is voorzien van decoratieve stiksels. Het tasje is verkrijgbaar in zwart of zilver.

Sac P, Texas, Mango, €39,99
© Mango

SHOP HIER

Minihandtas van leer, Jacquemus, De Bijenkort, €550

De leren minihandtas Le Bambino is er eentje waar je mee gezien kan worden. De tas is van het Franse merk Jacquemus, bekend om zijn opvallende accessoires. De tas is sober en elegant en heeft een afneembare, leren schouderband. Het logo in goudkleur is een geraffineerd detail dat het tasje afmaakt. Je spullen blijven veilig in de tas dankzij de magnetische sluiting. 

Minihandtas van leer, Jacquemus, De Bijenkort, €550
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Tasje van Raffia, Tulum, Mango, €29,99

Een vrolijk, compact tasje om mee te nemen naar het strand of om mee te flaneren door de stad. Het is gemaakt van raffia, verkrijgbaar in blauw of oranje en heeft dubbele handvatten. Perfect voor een tube zonnecrème en je zonnebril, als die niet op je neus staat natuurlijk. 

Tasje van Raffia, Tulum, Mango, €29,99
© Mango

SHOP HIER

Schoudertasje, Kim, Mango, €29,99

Een klein tasje onder de minitasjes. Dit schoudertasje met dubbel handvat is verkrijgbaar in het wit, zwart of groen. Het is gemaakt van imitatieleer en heeft originele vierkante vormen om een elegante en feestelijke outfit af te maken. Met ritssluiting om je spullen veilig op te bergen.

Schoudertasje, Kim, Mango, €29,99
© Mango

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post