Dit was de ELLE Tennis Cup 2023!

Gepubliceerd op 21 augustus 2023 door Charlotte Villers en ELLE Events Foto’s: Caroline Delwiche
Dit was de ELLE Tennis Cup 2023!

Op vrijdag 11 augustus vond onze ondertussen befaamde jaarlijkse ELLE International Tennis Cup plaats in Knokke, met de steun van de gemeente Knokke-Heist.

Er gaat niets boven de prestigieuze Royal Zoute Tennis Club om onze lezers te verwelkomen op dit geweldige evenement in een leuke en sportieve sfeer.

Het sportevenement, vol geschenken en verrassingen, was even goed als de backhand- en forehandschoten van de deelnemers!

Om 9 uur werd u verwelkomd op de Royal Zoute Tennis Club  alvorens om 9.30 uur de aftrap te geven voor de wedstrijden die de hele dag zouden duren. Een lichte lunch om weer op krachten te komen en de energie op te doen die nodig is voor de rest van de wedstrijden en de middag werd voortgezet met het geluid van ballen die tegen het net sloegen.

Vitamin Well stond de hele zonnige dag klaar om de spelers te verfrissen, en rond lunchtijd lieten sommigen zich verleiden door een aperitief van Royal Bliss. Een zak Sal de Ibiza gezouten chips en twee stukken ijspralines van Philip's Biscuits.

Onze spelers konden vervolgens de nieuwe Dare2 sportkledingcollectie en Insentials natuurlijke vitamines ontdekken en poseren bij de Sharingbox stand!

Aan het einde van de wedstrijd kwam het moment waar al onze deelnemers op hadden gewacht: de bekendmaking van de winnaars en de traditionele tombola. Je kon prachtige Ice Watch horloges winnen, tassen vol goodies of het equivalent van een maand drank van Vitamin Well, een tas vol goodies en een buitenstoel van Sal de Ibiza, grote geschenken van Rituals, hammamdoeken en glazen champagne van de gemeente Knokke, sportkleding of waardebonnen van sportmerk Dare2, prachtige tassen uit de nieuwe Motion lijn van Clio Goldbrenner en collageenshots ter waarde van €150 van Insentials.

Aan het einde van het evenement werd elke deelnemer hartelijk beloond met een rijkelijk gevulde goodiebag, met daarin: een editie van ELLE magazine, een gids van de stad Knokke-Heist, een zakje met 30 vitamines van Insentials, een drankje uit het React-assortiment en een Vitamin Well eiwitreep. Daarnaast zaten er gourmetproducten zoals zout en heerlijke Sal de Ibiza chips in, evenals een Royal Bliss citrusdrankje en een Phillip's Biscuit kaart.

De tas bevatte ook een geurend Rituals product, een kaart met korting bij DARE2, een 3D Motion by Clio Goldbrenner kaart en een pakje met 30 Insentials natuurlijke vitamines. Onze spelers waren wederom erg blij!

Sani Resort bood tijdens de prijsuitreiking een prachtig luxe verblijf aan, 5 nachten voor twee in een droomresort dat sport en wellness combineert. Sani Resort in Griekenland is de meest fantastische plek voor liefhebbers van tennis om te verblijven, want het heeft een eigen Rafa Nadal Tennis Centre met acht gravelbanen en een trainingsprogramma geleid door de Rafa Nadal Academy in Mallorca.

Bovendien werd Sani Resort verkozen tot World's Leading Family and Beach Resort en World's Leading Green Luxury Resort. Het vijfsterrenresort ligt midden een prachtig natuurreservaat van 400 ha, omgeven door pijnboombossen en 7km natuurlijke zandstranden. De service is tot in de puntjes verzorgd en speciaal gericht op families. Voor meer info en reservering van je droomverblijf: www.sani-resort.com.

 

Dank u vriendelijk en tot volgend jaar voor een nieuwe editie!

 

 

 

Bekijk de foto's door Caroline Delwiche en de video door As Agency