5 topjes om deze zomer in je koffer te steken

Geüpdatet op 18 augustus 2023 door ELLE Partner
5 topjes om deze zomer in je koffer te steken © Mango

Wat neem ik mee op vakantie? We hebben altijd zin om onze hele garderobe in een koffer te proppen zodat we ook op de plaats van bestemming een ruime keuze hebben. Kleding om uit te gaan, kleding om in de stad te flaneren, kleding om een museum te bezoeken. Kies daarom deze zomer voor een aantal basics die bijna geen plek innemen in je koffer en die je eindeloos met van alles kan combineren. Met deze vijf topjes en T-shirts zit je altijd goed. 

De basics om overal mee naartoe te nemen

Het is altijd aan te raden om een aantal basics mee te nemen die je met veel andere kleding kan combineren, en waarmee je dan ineens een andere stijl creëert. Een mooie top in een neutrale kleur die, wanneer je hem draagt op een jeans heel relaxed en een tikje sexy is, maar een betoverend en zelfs chique effect heeft als je diezelfde top op een lange wijde rok draagt. Zo neem je minder mee in je koffer, en zitten er toch veel verschillende looks in. Met de volgende topjes en T-shirts zit je altijd goed.

Top, New Now, Mango, €25,99

Deze top is origineel door de contrasterende zwarte randen rond de hals, armgaten en aan de onderkant. Het topje is van licht geweven stof, gekleed en toch luchtig en past prima bij zowel je jeans als bij een leuke rok. Ook verkrijgbaar in het zwart met contrasterende witte randen. 

Top, New Now, Mango, €25,99
© Mango

SHOP HIER

Bandeau top, Stradivarius, €6,99

Een bandeau top is nooit een misser. Sexy en comfortabel, heerlijk om te combineren met je jeans, maar ook met een rok of een korte broek. Gewoon omdat je schouders gezien mogen worden. Deze top is verkrijgbaar in het wit, zwart of bruin, en past dus letterlijk bij al je kleding.

Bandeau top, Stradivarius, €6,99
© Stradivarius

SHOP HIER

T-shirt, La Redoute, €12,99

Dit zal je favoriete T-shirt worden, een eenvoudig en comfortabel T-shirt in boyfriend uitvoering. Een relaxed T-shirt met ronde hals en korte mouwen, ideaal voor alle gelegenheden en elke stijl die je wil creëren. Het T-shirt is beschikbaar in wit, mêleegrijs en fuchsia roze, aan jou de keuze.

T-shirt, La Redoute, €12,99
© La Redoute

SHOP HIER

Geribbelde katoenen top, Boni, Mango, €12,99

Deze leuke, geribbelde top heeft een getailleerde pasvorm. Het hemdje is mouwloos met brede bretellen en verkrijgbaar in het wit, groen, blauw, zwart, mêleegrijs en zwart-wit gestreept. Het is onmogelijk dat je tussen al die kleuren jouw basic van deze zomer niet vindt. Ga voor de relaxte look! Met dit katoenen kledingstuk steun je de investering die Mango doet in de missie van Better Cotton.

Geribbelde katoenen top, Boni, Mango, €12,99
© Mango

SHOP HIER

Hemdje in gekamd zuiver katoen, Anne Weyburn, La Redoute, €19,99

Dit hemdje is onmisbaar deze zomer. Het is gemaakt van jersey van gekamd zuiver katoen en heeft brede geribde schouderbanden en een vierkante hals. Je kan voor dit hemdje kiezen tussen zwart, ecru, kastanjerood, donker violet of rozenhout. Wedden dat er minstens één stuk in jouw garderobe en koffer past? 

Hemdje in gekamd zuiver katoen, Anne Weyburn, La Redoute, €19,99
© La Redoute

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post