4 nieuwe must-have verzorgingsproducten om thuis te gebruiken

Geüpdatet op 16 augustus 2023 door ELLE Partner
4 nieuwe must-have verzorgingsproducten om thuis te gebruiken © La Redoute

Het is heerlijk om een gezichtsverzorging te laten doen bij de schoonheidsspecialiste of in een spa. Helaas kost dat wel wat, zowel qua geld als tijd. Dat laatste hebben we niet altijd, dus zou het niet heerlijk zijn als je thuis dezelfde resultaten kan behalen in slechts enkele minuten? Dat kan nu, met deze 4 nieuwe verzorgingsproducten, toestelletjes die je zeker in jouw badkamer moet hebben, zodat je je eigen high-tech badkamer hebt. Met deze producten kan je zelf de ideale verzorgingsroutine uitvoeren in slechts enkele minuten. 

 Zorg voor een stralende huid 

Skin care is ontzettend belangrijk om er fris, jong en stralend uit te zien. Reinig je huid altijd goed, zeker na gebruik van make-up, maar ook als je je niet opmaakt. Je haalt met een goede reiniging dode huidcellen van je gezicht, en er is niets wat je huid doffer maakt dan dode huidcellen. Bovendien zorgt een goede reiniging ervoor dat vuil zich niet ophoopt in de poriën, zo voorkom je mee-eters en pukkeltjes. Voorkom vanaf jonge leeftijd dat de huid veroudert en dat je rimpels, lijntjes of vlekjes op je (gezichts)huid krijgt. Een huid die er mooi uitziet en prettig aanvoelt moet ademen, gloeien en stevig zijn, zowel in het gezicht als in de hals.

Een stralende look begint bij de tanden

Tandverzorging is meer dan slechts je tanden poetsen. De tong, wangen en het tandvlees dienen ook te worden gereinigd. Kan jij trouwens ook zo genieten van een massage? Dat kan tandvlees ook, aarzel daarom niet om je tandvlees af en toe te verwennen.

4 onmisbare producten voor een ademende en stevige huid

Foreo uit Zweden heeft 4 nieuwe producten ontwikkeld waarmee jij nu ook een professioneel verzorgde huid hebt, en dat op slechts 6 minuten tijd (tandverzorging niet meegerekend). LunaTM combineert reiniging met pulsen, waardoor je niet alleen de natuurlijke elasticiteit van de huid behoudt, maar tevens voor puur genot tijdens de gezichtsverzorging zorgt. De huid, die vrij is van onzuiverheden en mee-eters, is direct helderder en stralender. Ufo combineert een gezichtsmasker met cryotherapie (koude) en thermotherapie (warmte). Bear zorgt voor strakke, stevige gezichtscontouren die bij je jonge huid passen. Luna wordt aangeraden voor dagelijks gebruik, Bear voor vijf maal per week en het slimme masker Ufo gebruik je drie keer per week. 

Gezichtsreinigingsborstel Luna 4, Foreo, La Redoute, €299

Je reinigt eerst je gezicht met deze vrolijk uitziende gezichtsreinigingsborstel van Foreo. Deze 2-in-1 gezichtsreinigerreiniger en toner verwijdert 99% van het vuil, olie en make-upresten. Met massagestanden. 

Gezichtsreinigingsborstel Luna 4, Foreo, La Redoute, €299
© La Redoute

SHOP HIER

Gezichtsverzorging 5-in-1 Ufo 2, Foreo, La Redoute, €329

Deze heeft masker, verwarming, afkoeling, ledlicht en massage in één enkel toestel. 5 populaire spabehandelingen die je nu gewoon thuis kan doen. Dit toestel voedt en verjongt je huid in no-time en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de probleemhuid.

Gezichtsverzorging 5-in-1 Ufo 2, Foreo, La Redoute, €329
© La Redoute

SHOP HIER

Toestel voor versteviging van het gezicht Bear, Foreo, La Redoute, €359

Een hip, beervormig apparaat voor gezichtstoning dat je gewoon thuis gebruikt. Bear gebruikt microstromen en T-sonicTM pulsen om de spieren van de hals en het gezicht te liften en de tekenen van veroudering te verminderen. Je huid wordt stralend, steviger en zal je favoriete verzorgingscrèmes en -lotions beter opnemen. 

Toestel voor versteviging van het gezicht Bear, Foreo, La Redoute, €359
© La Redoute

SHOP HIER

Tandenborstel Issa Mini 3, Foreo, La Redoute, €149

Deze kleine, kleurige tandenborstel reinigt je tanden, tandvlees, wangen en tong. Ideaal voor thuis, maar zeker ook voor op reis want met 1 keer opladen kan je hem 265 keer gebruiken. De opzetborstels kunnen worden vervangen. De perfecte tandenborstel voor gezonde tanden, tandvlees en een stralende glimlach.  Beschikbaar in blauw, fuchsia en zwart. 

Tandenborstel Issa Mini 3, Foreo, La Redoute, €149
© La Redoute

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post