Nieuw: vloeibare blush van Nars, de sensatie van sociale media

Gepubliceerd op 3 augustus 2023 door ELLE Partner
Nieuw: vloeibare blush van Nars, de sensatie van sociale media © Shutterstock

De liquid blush van Nars is al meer dan 620 miljoen bekeken op sociale media. Maar wat is nu eigenlijk vloeibare blush? Deze ware sensatie in de cosmeticawereld en onder make-upgebruikers geeft je huid, zoals de naam al aangeeft, een mooi kleurtje, of beter gezegd, een stralende gloed van kleur. We vertellen je waarom deze liquid blush zo populair is.

Liquid Blush van Nars is een must-have voor een gezonde glans

Deze vloeibare blush is een zijdezachte formule met de textuur van een crème die jouw huid een levendige finish en een natuurlijke look geeft. De blush is zowel make-up als huidverzorging. De crème-achtige textuur is aan te brengen zonder strepen, want de blush mengt zich naadloos. Liquid blush bevat een mix van natriumhyaluronaat en collageen, die zo’n acht uur vocht inbrengt in de huid. Er wordt ook een staafje meegeleverd om het product vlekkeloos te kunnen aanbrengen. De blush zorgt voor een stralende look die je make-upritueel een natuurlijke, sunkissed finish geeft. 

Liquid Blush van Nars is een must-have voor een gezonde glans
© Nars

SHOP HIER

Hoe breng je liquid blush aan?

Een vloeibare blush is heel gemakkelijk aan te brengen. Je werkt eerst aan je teint, bijvoorbeeld door een BB- of een CC-crème te gebruiken. Breng daarna eventueel een concealer aan om oneffenheden en donkere kringen te verhullen. Maak je huid met andere woorden eerst mooi egaal. Daarna kan je de Liquid Blush gebruiken. Doe hiervoor enkele stipjes product op de jukbeenderen. Vervaag het product dan met een sponsje of een kwastje of met je vingers, afhankelijk van jouw voorkeur. De blush mengt zich perfect met je foundation of BB/CC-crème. Tip: Als je de blush in de vorm van een W aanbrengt, geeft dit een mooi sunkissed effect.  Voor een ander effect kan je het ook onder je foundation aanbrengen.

SHOP HIER

Ben jij klaar voor Afterglow Liquid Blush van Nars?

Deze nieuwe blush is veganistisch, langdurig hydraterend, gepigmenteerd, verhelderend en ook nog eens gemakkelijk aan te brengen. Heb jij ook al zin in deze nieuwe must-have van Nars? 

SHOP HIER

Afterglow Liquid blush, Nars Afterglow collectie €35,45

Liquid Blush van Nars is een zijdezachte en veganistische formule die de huid een stralende gloed geeft. Deze vloeibare blush bestaat in de kleuren Torrid, Orgasm en Dolce Vita, drie verschillende tinten roze (resp. koraal-, perzik- en poederroze). Bevat Monoï- en Tamanu-oliën voor hydratatie en veerkracht van de huid. 

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post