De outfit die zelfs Margot Robbie doet verbleken

Geüpdatet op 7 augustus 2023 door ELLE Partner
De outfit die zelfs Margot Robbie doet verbleken © Shutterstock

Deze zomer staat Barbie helemaal in de spotlights! De Barbie-film is een groot succes en de outfits van Margot Robbie, die de hoofdrol speelt, zijn dat ook. Margot Robbie is tijdens de uitgebreide promotietoer voor ‘Barbie, de film’ gespot in vele verschillende outfits, de ene nog mooier dan de andere. Meestal was het ‘pretty in pink’. We hebben nu dé outfit voor jou gevonden die volledig in de stijl van Margot Robbie alias Barbie is, zodat jij de show kan stelen.

Jouw eigen Margot Robbie-outfit, gewoon omdat Barbie hot is

Deze zomer kan het eindelijk, naar een feestje of diner in een volledige Barbie-look. Wie droomde daar nu niet van in haar jeugd? In de zomer van 2023 is de Barbie-look in. Vul onderstaande jumpsuit bijvoorbeeld aan met roze, glanzende schoenen met een hakje, en ga voor een hoed en een roos gelakt tasje. 

Jumpsuit, Capsule, Mango €190

Jumpsuits zijn terug, zo ook deze roze jumpsuit van Mango. Ga voor de Barbie-look, durf roos te dragen, want deze zomer kan het! Deze jumpsuit laat je rug bloot, waardoor je gebruinde huid van op het strand goed zichtbaar is. De jumpsuit is trendy, verfijnd en een tikkeltje sexy, perfect voor de speciale gelegenheden die jouw zomer met zich meebrengt. Hij zou Margot Robbie zeker niet misstaan. 

Jumpsuit, Capsule, Mango €190
© Mango

 

SHOP HIER

De outfits van Margot Robbie

‘Barbie, de film’ heeft een uitgebreide promotietoer verzorgd. De acteurs zijn ook nu nog regelmatig aanwezig bij premières in verschillende landen. Zo was Margot Robbie ook present op de première in Londen op 12 juli. Daar had ze haar meest extravagante look, want ze droeg een op maat gemaakte jurk van Vivienne Westwood, naar het model van een jurk van Barbie uit 1960, Mattels 'Enchanted Evening'. De look was compleet met een kraag met ruches, witte operahandschoenen en een halsketting met drie parels. Ook haar andere outfits waren roze, de meeste snoeproze. Mantelpakjes, jurkjes, bijpassende hoeden, roze tasjes... 

SHOP HIER

Margot Robbie en haar stylist tilden thematisch kleden naar een heel nieuw niveau. Zij hebben een complete Barbie-garderobe gecreëerd die gebaseerd is op Barbies iconische looks, waaronder een zwart-wit gestreepte jurk die was afgeleid van Barbies badpak uit 1959, een roos jurkje met stippen sen een set met roze crop top en roos rokje waarmee ze zo haar roze auto in kon stappen. Margot Robbie op toer voor ‘Barbie, de film’ was een echt eerbetoon aan het kleine plastic icoon met haar (voornamelijk roze) garderobe.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post