De mooiste tuinmeubelen en tips om ze voordeliger te shoppen

Gepubliceerd op 1 augustus 2023 door ELLE Partner
De mooiste tuinmeubelen en tips om ze voordeliger te shoppen © Miliboo

Het is prachtig weer en wie het geluk heeft om een tuin of een terras te hebben, zal daar zeker veel tijd doorbrengen. Het is heerlijk om van de buitenlucht te genieten, maar dan moet je natuurlijk wel een aangename stoel of eettafel hebben. Shop nu met korting.

Welke meubels voor in de tuin?

De tuin of het terras kan in de zomer een echt verlengstuk van de woonkamer worden. Je kan heerlijk in de schaduw van een boom of een parasol een boek lezen en daarbij genieten van een koel drankje of een tasje thee. Je kan ook gezellig met je gezin of met vrienden buiten eten. Hang dan leuke lampjes in de bomen of aan de muur of balustrade van je terras zodat de sfeer er meteen inzit. Je moet dan natuurlijk wel het juiste tuinmeubilair hebben. Dat koop je heel makkelijk online, en zeker in deze periode met leuke kortingen. Profiteer nu van deze aanbiedingen.

Shop nu tuinmeubelen met interessante kortingen

Stoelen van hout of van kunststof, sets bestaande uit een eettafel met stoelen of loungezetels om op te zonnebaden, in deze selectie is er voor elk wat wils. Shop deze artikelen en je hebt ze volgende week al in huis, met andere woorden in de tuin…

Stapelbare tuinstoelen, set van 2, KHASHA

Een set van 2 massief houten tuinstoelen met een gevlochten zitvlak en rugleuning, nu in aanbieding bij Miliboo. Deze tuinstoelen met etnische accenten combineren chic met casual en geven jouw tuin of terras karakter. Ze kunnen gebruikt worden aan een eettafel, de afmetingen zijn daar prima geschikt voor, of aan de rand van een zwembad door zonnekloppers, ook daar is de look perfect voor. De stoelen hebben een goede vochtbestendigheid. Om opbergruimte te besparen, kan je ze bovendien stapelen wanneer je ze niet gebruikt. 

Stapelbare tuinstoelen, set van 2, KHASHA
© Miliboo

SHOP HIER

Tuinstoel van massief hout, Tidak

Deze  tuinstoel heeft een moderne look gebaseerd op een geprofileerd massief houten structuur (acacia). Er zijn ook een bijpassende tafel en bankje om je design tuinsalon te creëren. Of wat dacht je van een bijpassende voetensteun? Het ontwerp is zo strak en modern dat je dit tuinsalon ook makkelijk in de woonkamer kwijt kan. 

Tuinstoel van massief hout, Tidak
© Miliboo

SHOP HIER

2-zits Chaise longue, Nanawa

Deze dubbele chaise longue is perfect om in de tuin te ontspannen, zoals bijvoorbeeld naast het zwembad, maar dat hoeft natuurlijk niet. De combinatie van hout en wit zorgt voor een warme en zachte uitstraling, hij past in elke tuin, en al helemaal als je van natuurlijk en zen houdt. Het schommelstoelonderstel maakt de stoel ideaal om in te ontspannen met zijn tweeën, want het is een natuurlijk een 2-zits chaise longue. De stoel heeft ook een luifel die je tegen de zon beschermt. 

2-zits Chaise longue, Nanawa
© Miliboo

SHOP HIER

Tuinsalon, Costa

Dit complete salon van massief acaciahout wordt jouw bondgenoot deze zomer. De beige kussens in combinatie met het hout zorgen voor een gezellige, warme uitstraling. Je kijkt ernaar en hebt zin om te gaan zitten. Het tuinsalon bestaat uit een 2-zitsbank, twee fauteuils en een salontafel, zodat er plek is voor het gezin of voor vrienden die je uitnodigt. Je tuin gaat met deze set het middelpunt van de gezelligheid worden.

Tuinsalon, Costa
© Miliboo

SHOP HIER

Stapelbare designstoelen, set van 2, Yopal

Deze ultramoderne designstoelen zijn zowel binnen als buiten prima te gebruiken. Ook als je ze niet in huis of de tuin gebruikt, kan je ze makkelijk opbergen want ze zijn stapelbaar. De stoelen zijn transparant, gemaakt van polycarbonaat, en hebben vloeiende lijnen. Optisch nemen ze eigenlijk geen plek in. De omsluitende rugleuning zorgt voor langdurig comfort. Ze zijn stevig en toch licht, je kan de stoelen makkelijk mee van binnen naar buiten, en weer mee naar binnen nemen. 

Stapelbare designstoelen, set van 2, Yopal
© Miliboo

SHOP HIER 

Dit is hèt moment om van kortingen te profiteren om jouw tuin of terras in te richten als zomerse huiskamer. Een echt verlengstuk van je huis of appartement, met mooie, moderne meubels. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post