8 passende cadeaus voor een Leeuw

Gepubliceerd op 24 juli 2023 door ELLE Partner
8 passende cadeaus voor een Leeuw © Clarins

Vanaf vandaag zijn we bij de horoscoop Leeuw beland. Mensen geboren tussen 24 juli en 23 augustus hebben het sterrenbeeld Leeuw. Is jouw bestie of jouw geliefde de komende weken jarig en weet je nog niet wat je cadeau gaat doen? We geven je graag tips om het droomcadeau voor een Leeuw te vinden.

De karaktereigenschappen van een Leeuw

Leeuwen hebben sterke karakters. Als ze iets doen, dan doen ze dat goed, ze zetten er echt hun klauwen in. Ze staan graag in de spotlights en de bewondering die ze krijgen van anderen stimuleert hen. Leeuwen zijn ook bijzonder creatief en intelligent. Als je een spelletje met een Leeuw doet, zal die er echt alles aan doen om te winnen, verliezen is geen optie. Veel faalangst en perfectionisme maken dat een Leeuw soms een vrij autoritaire houding aanneemt. Tegelijkertijd is een Leeuw ook sentimenteel en hecht hij veel waarde aan zowel vriendschappen als liefdesrelaties.

Dit sterrenbeeld is verbonden met de zon en houdt van alles wat blinkt. Leeuwen kunnen wat materialistisch zijn, ze waarderen luxe en rijkdom en dromen van een stralend leven, zowel letterlijk als figuurlijk.

Wat doe je cadeau aan een Leeuw?

Aangezien Leeuwen graag en vaak in het middelpunt van belangstelling staan, is het niet onlogisch dat ze veel aandacht besteden aan hoe ze eruitzien. Alles wat met mode te maken heeft zoals accessoires, sieraden, sjaaltjes en zonnebrillen, zal zeker in de smaak vallen.

De Leeuw is dol op alles wat glinstert en opvalt. De Leeuw krijgt liever iets kleins van waarde dan iets groots van slechte kwaliteit. Iets kleins van een bekend, luxueus merk is een prima idee om aan een Leeuw te schenken.

Tenslotte verveelt een Leeuw zich niet graag, je kan daarom ook overwegen om jouw favoriete Leeuw een activiteit cadeau te doen. Ga in dat geval wel voor een activiteit die indruk op hem maakt en die onvergetelijk zal zijn.

8 Tips voor een geslaagd cadeau voor een Leeuw

De Leeuw houdt ervan als er duidelijk goed is nagedacht over een cadeau, schenk daarom iets dat echt bij hem pas en zeker voor hem is bedoeld. Hieronder vind je tips voor een cadeau waar jouw beste vriendin of geliefde zeker blij mee zal zijn, en omdat de Leeuw nu eenmaal tijdens de solden jarig is, shop je deze cadeaus nu met korting!

Sjaal met print, Liu Jo, De Bijenkorf, €14,70

Een lichtbruine sjaal met print, 180 x 70 cm, van Liu Jo die perfect bij de verschillende outfits van jouw favoriete Leeuw zal passen.

Sjaal met print, Liu Jo, De Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Kleptas met ketting, Mango, €9,99

Een kleine kleptas met een beetje blingbling door de ketting waarmee je het tasje over je schouder draagt. Echt iets waar de Leeuw van houdt, en ideaal om mee te nemen naar een feestje of bij het uitgaan.

Kleptas met ketting, Mango
© Mango

SHOP HIER

Hoed, Etam, €17,40

Deze strohoed met motieven is hét accessoire voor de zomer en is vooral onmisbaar op het strand.

Hoed, Etam
© Etam

SHOP HIER

Wikkeljurk, Anne Weyburn, La Redoute, €25,99

Ook deze op en top vrouwelijke midi wikkeljurk met lange mouwen heeft een blingblingeffect door de geïntegreerde metalen draden en is daarmee uitermate geschikt voor een Leeuw.

Wikkeljurk, Anne Weyburn, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Huidverzorgingsproducten, Clarins Precious, verschillende prijzen

Clarins heeft een nieuwe collectie, Clarins Precious, met een lanceringsaanbod. De nieuwe collectie heeft een revolutionaire formule verrijkt met cryo-extract van een zeldzame bloem, de Koningin van de Nacht. Het lijkt wel alsof deze speciaal voor de Leeuw is gemaakt.

Huidverzorgingsproducten, Clarins Precious
© Clarins

SHOP HIER

Parfum Floral Blush, Coach New York, €30,68

Ook zeer geschikt is een eau de parfum (30 ml) waarin sprankelende toetsen van gojibes samenkomen met pioen en sensueel without voor een gedurfde geur.

Parfum Floral Blush, Coach New York
© April

SHOP HIER

Kussenhoes, jardin des poètes, Linvosges, €6,80

Een mooie, chique kussenhoes van 100% katoen, met aan de ene kant een grafische print en aan de andere kant een prachtige bloemenprint.

Kussenhoes, jardin des poètes, Linvosges
© Linvosges

SHOP HIER

Staande lamp, Moorea, Miliboo, €110,49

Deze staande lamp van natuurlijk rotan is 63 cm hoog en kan overal worden neergezet verplaatst. Het rotan geeft een mooi, grafisch effect als het licht aan is.

Staande lamp, Moorea, Miliboo
© Miliboo

SHOP HIER

Vergeet niet dat een Leeuw graag alle aandacht krijgt en het liefst echt voor hem gekozen cadeaus krijgt. Bovenstaande tips maken het makkelijker om een mooi cadeau te vinden voor jouw beste vriendin of geliefde die in de komende weken haar verjaardag viert.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post