Shop nu je design sofa met 30% korting

Geüpdatet op 19 juli 2023 door ELLE Partner
Shop nu je design sofa met 30% korting © La Redoute

Het is warm, we zitten veel buiten. Dit is echter evengoed een prima moment om iets aan je interieur te doen, zoals een heerlijke sofa, die ook nog eens ultramodieus is, aanschaffen. 

De voordelen van deze moderne design sofa’s nu bestellen

Wat is er nu gezelliger dan je met een tasje thee en een goed boek of een leuke serie op tv op de sofa te nestelen? Als die zetel dan ook nog eens waanzinnig mooi is, kan het niet misgaan. De sofa’s van AM.PM, verkocht door La Redoute, zijn hedendaagse ontwerpen, made in Europe. Dat is ook fijn om te weten. Ze zitten aangenaam, gegarandeerd mooi voor uren ontspanning. Een mooie, stevige en design sofa wordt niet één, twee, drie bij je thuis geleverd, het is daarom nu een goed moment om er één te kiezen, zodat je in de herfst zeker goed zit. Bovendien heb je nu 30% korting.

Koop nu een comfortabele zetel met een mooie korting

AM.PM, bij La Redoute, heeft mooie, moderne design sofa’s, nu te koop met korting en in kleuren en modellen die in alle moderne huiskamers goed zullen uitkomen. We hebben er een paar voor je uitgezocht:

Halve zetel, gevlochten mêlee, Alessio, AM.PM, La Redoute

Deze maakt deel uit van de Alessio collectie van AM.PM. Deze collectie is ontworpen door Emmanuel Gallina. De halve zetel van gevlochten mêlee is, als je dat wilt, te combineren met de longchair van dezelfde collectie, om het lounge-gevoel te perfectioneren. Ronde vormen, lage pootjes en royale volumes zijn de kenmerken van de halve zetel van Alessio. De sofa heeft de kleur amber-honing en je kan natuurlijk kiezen aan welke zijde je de vaste kant wil hebben, zodat je de zetel tot een hoekzetel kan combineren. Deze collectie wordt gemaakt in Frankrijk.

Halve zetel, gevlochten mêlee, Alessio, AM.PM, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Zetel in geribd fluweel, Austeen, AM.PM, La Redoute

Back to the fifties met deze, eveneens ontworpen door Emmanuel Gallina voor AM.PM. Deze zetel is elegant en sober met een royaal volume, zodat het geheel gastvrij is. De sofa is verkrijgbaar als 3- of 4-zit in verschillende materialen en kleuren. De geribd fluwelen versie is er in dennenhout of antraciet. Andere mogelijke kleuren zijn brons, nachtblauw, cassel-aarde, caramel en touwkleur. De verschillende versies van deze zetel zijn allemaal uitgevoerd in fluweel, geribd fluweel, stonewashed of linnen fluweel. Voor elk wat wils in deze collectie van zetels met zachte bekleding en zachte kussens, want er is er zeker één bij die in jouw interieur past. De zetels zijn vervaardigd in Frankrijk. 

Zetel in geribd fluweel, Austeen, AM.PM, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Hoekzetel in bouclette, Jacopo – AM.PM, La Redoute

Deze is ontworpen door de ontwerpers van AM.PM. Deze hoekzetel is modern, door het design en door de vele beschikbare kleuren zoals wit, grijs, beige naturel en cassel-aardekleur. Daar past er toch zeker één van in jouw living? Afhankelijk van de kleur, is de sofa gestoffeerd met bouclette, jaspée, fluweel, keperstof of viscose/linnen. De hoekzetel is evenwichtig qua uitzicht, heeft geen armleuningen en lijkt wel te zweven. Deze tijdloze zetel is gemaakt in Italië. 

Hoekzetel in bouclette, Jacopo – AM.PM, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Drie design sofa’s in verschillende versies, voor een keuze die bij jouw interieur past. Nu met 30% korting, om straks gezellig te kunnen zitten.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post