Hoe boots jij Margot Robbie’s Barbie-look na?

Gepubliceerd op 20 juli 2023 door ELLE Partner
Hoe boots jij Margot Robbie’s Barbie-look na? © Shutterstock

Barbie is weer helemaal in. Deze week, op 19 juli, komt de langverwachte film ‘Barbie’ uit. Een film van Greta Gerwig die het meer dan goed doet in de Amerikaanse Box-Office. 

Barbie, de film

De promotie rond de film heeft zijn werk gedaan, evenals de casting, want in deze film zie je Margot Robbie als Barbie naast Ryan Gosling als Ken. Naast Barbie en Ken zelf zie je ook de acteurs (actrices) America Ferrara, Kate McKinnon, Issa Rae, Connor Swindells en niemand minder dan Dua Lipa in de film. Er komt zelfs speciaal voor de film een album uit. Met deze promotie, casting en budgetten moet Barbie wel een blockbuster worden. 

De komische film van Universal Pictures is heerlijk kitsch en roze en volgens de eerste kritieken ook oprecht, hilarisch, onderhoudend, vertederend en magisch. Dat belooft veel goeds. Het verhaal? De pop Barbie wordt verstoten uit haar Barbie-Land, omdat ze niet perfect genoeg is. Ze wordt de echte wereld, de mensenwereld, ingestuurd samen met Ken. Ze moet zich dan in die voor haar nieuwe wereld integreren, in het lichaam van een echte vrouw. Grijp dus je kans, je vindt hieronder wat je in je koffer kan steken.

Durf je deze zomer laten zien in je eigen Barbie-garderobe

Zowel Barbie (Margot Robbie) als haar eeuwige Ken (Ryan Gosling) en ook de vele andere sterren, barbies of mensen, zijn gekleed in kitsch-kleding in flashy kleuren. Wat is nu leuker dan deze zomer zelf de garderobe van Margot Robbie aan te schaffen? Doe mee met de Barbie-mania en ga voor roze. We zetten de leukste modellen voor een Barbie-look op een rijtje:

Spijkerjurk met knopen, Mango

Een leuk en luchtig minijurkje van Mango dat verkrijgbaar is in lichtblauw en natuurlijk in roze. Wij durven te wedden dat Barbie hem zou nemen. Dankzij de brede schouderbanden en de knopen aan de voorkant ziet hij er tegelijkertijd stoer en suikerzoet uit. Een must-have in de Barbie-garderobe, want Barbie zou de jurk waarschijnlijk elke dag dragen. 100% katoen, dus heerlijk op warme zomerdagen. 

 

Spijkerjurk met knopen, Mango
© Mango

SHOP HIER

Jumpsuit, Phase Eight, de Bijenkorf

Deze Luisa Jumpsuit van Phase Eight in Magenta Pink 08 is geschikt voor alle gelegenheden. Ga stijlvol de zomer in met dit leuke kledingstuk. De kleur heeft een heerlijk Barbie-gehalte, de asymmetrische look met één versierde schouderband is chic en modieus. Barbie zou zowel naar een poolparty als naar de première van haar film kunnen gaan in deze jumpsuit.

Jumpsuit, Phase Eight, de Bijenkorf
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Rechte jurk zonder mouwen, La Redoute Collections

Een recht model jurk zonder mouwen tot onder de knie (midi lengte) is ideaal in de zomer. De perfecte jurk om jouw figuur goed te laten uitkomen. De split aan de zijkant zorgt dat je er prettig in beweegt en geeft de jurk een sexy, maar niet té, look. Ken zou deze jurk vast en zeker goedkeuren. De schitterende roze kleur staat bovendien mooi bij zongebruinde lichamen. Barbie zou deze jurk zeker kiezen als ze uitgaat na een dagje luieren in de zon. 

Rechte jurk zonder mouwen, La Redoute Collections
© La Redoute

SHOP HIER

Mouwloze, cropped jumpsuit, Mango, €49,99

Een heerlijke jumpsuit voor de zomer, in modieus roze. Deze jumpsuit is perfect voor op warme dagen, want je hebt geen last van een strakzittende tailleband of mouwen en de wijde driekwartsbroek beschermt tegen de zon en houd je benen luchtig. Barbie zou hem zeker aantrekken om te gaan shoppen of om te flaneren over een strandboulevard. 

Mouwloze, cropped jumpsuit, Mango, €49,99
© Mango

SHOP HIER

Deze zomer staat in het teken van Barbie en jij doet daar lekker aan mee in deze mooie, roze outfits.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post