Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 juli 2023

Geüpdatet op 14 juli 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 juli 2023

Een Nieuwe Maan in Kreeft en Venus retrograde in Leeuw... Ontdek de invloed van de planeten op je liefdesleven en carrière in jouw weekhoroscoop van 17 juli 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 17 tot 23 juli 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: Beste Ram, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin markeert van een nieuwe cyclus in je leven. Op 23 juli gaat Venus retrograde in Leeuw - jouw mede vuurteken -, wat voor strubbelingen kan zorgen op liefdesvlak.

Liefde: De invloed van Venus in retrograde in Leeuw op 23 juli brengt uitdagingen en groeimogelijkheden met zich mee voor jou, Ram, op het gebied van liefde en relaties. Wees geduldig en open in je communicatie met je partner, en wees bereid om compromissen te sluiten.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van actie en vooruitgang. Gebruik de energie van Mars in Maagd om je doelen na te streven en initiatief te tonen. Wees echter voorzichtig om niet te veel hooi op je vork te nemen. Zorg voor een goede balans tussen werk en rust.

Financieel: Financieel gezien zijn er positieve vooruitzichten deze week. Je vastberadenheid en actiegerichtheid kunnen leiden tot financiële groei. Zorg ervoor dat je verstandige beslissingen neemt en vermijd impulsieve uitgaven.

Conclusie: Deze week staat in het teken van vernieuwing en actie voor jou, Ram. Maak gebruik van de energie van de Nieuwe Maan om diepere verbindingen in relaties te creëren en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en blijf gefocust op je doelen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Beste Stier, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin markeert van een nieuwe fase in je leven. Het is een tijd van groei en emotionele transformatie. Houd ook rekening met de invloed van Uranus in jouw teken, deze planeet kan zorgen voor onverwachte veranderingen.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je bewust maken van je emotionele behoeften en verlangens. Neem de tijd om naar je intuïtie te luisteren en open te communiceren met je partner. Als je vrijgezel bent, kan deze periode nieuwe romantische mogelijkheden brengen. Wees open voor onverwachte ontmoetingen.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van stabiliteit en groei. Je vastberadenheid en toewijding zullen gewaardeerd worden. Wees echter voorbereid op onverwachte veranderingen door de invloed van Uranus. Wees flexibel en pas je aan wanneer dat nodig is.

Financieel: Financieel gezien is dit een periode van stabiliteit en groei. Blijf verstandig omgaan met je geld en vermijd impulsieve uitgaven. Wees ook voorbereid op onverwachte financiële situaties door de invloed van Uranus.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei, stabiliteit en transformatie voor jou, Stier. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om je emotionele behoeften te begrijpen en streef naar succes in je professionele leven. Blijf voorzichtig en flexibel in je financiële beslissingen. Vertrouw op je intuïtie en wees open voor onverwachte veranderingen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Beste Tweelingen, deze week markeert de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat nieuwe kansen en veranderingen met zich mee kan brengen. Het is een tijd van introspectie en emotionele groei. Houd ook rekening met de invloed van Mercurius in Kreeft, wat je communicatieve vaardigheden versterkt.

Liefde: De invloed van Venus retrograde in Leeuw op 23 juli kan uitdagingen met zich meebrengen, of je nu in een relatie zit of single bent. Je kunt geconfronteerd worden met miscommunicatie, onbegrip en het gevoel van emotionele afstand. Wees geduldig, open en eerlijk in je communicatie en neem de tijd om de diepere behoeften en verlangens van zowel jezelf als je partner te begrijpen

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van creativiteit en communicatie. Je hebt de mogelijkheid om je ideeën effectief over te brengen en samenwerking te bevorderen. Wees echter voorzichtig met misverstanden en dubbelcheck belangrijke informatie.

Financieel: Financieel gezien is dit een periode om bewust om te gaan met je geld. Wees voorzichtig met impulsieve aankopen en streef naar een gezonde balans tussen sparen en genieten. Wees ook voorbereid op onverwachte uitgaven door de invloed van Mercurius in Kreeft.

Conclusie: Deze week staat in het teken van introspectie, communicatie en nieuwe kansen voor jou, Tweelingen. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om diepere emotionele verbindingen in relaties te creëren en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en wees alert op communicatiemisverstanden. Vertrouw op je intuïtie en wees nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden.

.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Beste Kreeft, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in jouw sterrenbeeld op 17 juli, wat het begin markeert van een nieuwe cyclus in je leven. Het is een tijd van persoonlijke groei en het manifesteren van je diepste verlangens. Houd ook rekening met de invloed van Mercurius in jouw teken, wat je mentale helderheid versterkt.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je helpen om je emotionele behoeften beter te begrijpen en je diepere verbindingen met je partner te versterken. Wees open en eerlijk over je gevoelens en neem de tijd voor romantische momenten. Als je vrijgezel bent, kan deze periode je helpen om duidelijkheid te krijgen over wat je zoekt in een relatie.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van zelfexpressie en creativiteit. Vertrouw op je intuïtie en wees niet bang om je unieke ideeën naar voren te brengen. Mercurius zal je mentale scherpte versterken, wat je helpt om duidelijk en overtuigend te communiceren.

Financieel: Financieel gezien is dit een periode van stabiliteit en groei. Blijf verstandig omgaan met je geld en vermijd impulsieve uitgaven. Zorg voor een gezonde balans tussen sparen en genieten.

Conclusie: Deze week staat in het teken van persoonlijke groei, zelfexpressie en communicatie voor jou, Kreeft. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om je diepste verlangens te manifesteren en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en geniet van de emotionele verbindingen in je relaties. Vertrouw op je intuïtie en wees trouw aan jezelf.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Beste Leeuw, deze week wordt beïnvloed door de Venusretrograde in jouw teken op 23 juli. Dit kan leiden tot reflectie en heroverweging van je relaties en persoonlijke waarden. Daarnaast is er de energie van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat een nieuwe cyclus van groei en transformatie inluidt.

Liefde: In de liefde kan Venus retrograde je helpen om diepere inzichten te krijgen in je relaties. Neem de tijd om te reflecteren op je behoeften en verlangens. Wees geduldig en geef je partner ruimte om hetzelfde te doen. Als je vrijgezel bent, kan deze periode je helpen om helderheid te krijgen over wat je echt zoekt in een liefdesrelatie.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van heroverweging en evaluatie. Neem de tijd om je doelen en ambities opnieuw te evalueren. Zorg ervoor dat je handelt vanuit je authentieke zelf en houd rekening met de behoeften van anderen. Wees geduldig en flexibel tijdens deze periode van reflectie.

Financieel: Financieel gezien is het belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens deze periode. Neem de tijd om je financiën te evalueren en te heroverwegen. Wees spaarzaam en vermijd impulsieve uitgaven. Pas op voor misleidende financiële situaties en wees bereid om je financiële strategieën aan te passen indien nodig.

Conclusie: Deze week staat in het teken van reflectie, heroverweging en groei voor jou, Leeuw. Gebruik de energie van de retrograde Venus om diepere inzichten te krijgen in je relaties en persoonlijke waarden. Wees geduldig en flexibel in je professionele leven en wees voorzichtig met je financiën. Vertrouw op je innerlijke kracht en wees bereid om jezelf opnieuw uit te vinden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Beste Maagd, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin markeert van een nieuwe fase in je leven. Het is een tijd van groei en introspectie. Houd ook rekening met de invloed van Mars in Maagd, die je energie en vastberadenheid versterkt.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je helpen om diepere emotionele verbindingen met je partner te maken. Wees open en eerlijk over je gevoelens en behoeften. Als je vrijgezel bent, kan deze periode nieuwe romantische mogelijkheden brengen. Wees moedig en open voor nieuwe ontmoetingen.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van actie en vooruitgang. Gebruik de energie van Mars in Maagd om je doelen na te streven en initiatief te tonen. Wees echter voorzichtig om niet te veel hooi op je vork te nemen. Zorg voor een goede balans tussen werk en rust.

Financieel: Financieel gezien zijn er positieve vooruitzichten deze week. Je vastberadenheid en actiegerichtheid kunnen leiden tot financiële groei. Zorg ervoor dat je verstandige beslissingen neemt en vermijd impulsieve uitgaven.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei en actie voor jou, Maagd. Maak gebruik van de energie van de Nieuwe Maan om diepere verbindingen in relaties te creëren en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en blijf gefocust op je doelen.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Lieve Weegschaal, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin markeert van een nieuwe cyclus in je leven. Het is een tijd van groei, nieuwe mogelijkheden en zelfreflectie. Houd ook rekening met de invloed van Uranus in Stier, die kan leiden tot onverwachte veranderingen.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je bewust maken van je emotionele behoeften en verlangens. Neem de tijd om naar je intuïtie te luisteren en open te communiceren met je partner. Als je vrijgezel bent, kan deze periode nieuwe romantische mogelijkheden brengen. Wees open voor onverwachte ontmoetingen.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van vernieuwing en nieuwe mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Wees echter voorbereid op onverwachte veranderingen door de invloed van Uranus. Wees flexibel en pas je aan wanneer dat nodig is.

Financieel: Financieel gezien is dit een periode van aanpassing en verandering. Wees voorzichtig met impulsieve uitgaven en streef naar een gezonde balans tussen sparen en genieten. Wees ook alert op onverwachte financiële situaties die kunnen ontstaan door de invloed van Uranus.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei, vernieuwing en zelfreflectie voor jou, Weegschaal. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om je emotionele behoeften te begrijpen en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en geniet van de emotionele verbindingen in je relaties. Vertrouw op je intuïtie en wees open voor onverwachte veranderingen.

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: Beste Schorpioen, deze week wordt beïnvloed door de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli. Dit markeert het begin van een nieuwe fase in je leven, met een focus op emotionele groei en diepere verbindingen. Daarnaast is Mars in Maagd aanwezig, wat je energie en vastberadenheid versterkt.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je helpen om diepere emotionele banden met je partner op te bouwen. Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren over je behoeften en verlangens. Als je vrijgezel bent, kan deze week nieuwe

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van groei en transformatie. De Nieuwe Maan geeft je de mogelijkheid om je carrière doelen opnieuw te evalueren en nieuwe wegen in te slaan. Je vastberadenheid en energie zullen je helpen om obstakels te overwinnen en succes te behalen.

Conclusie: Deze week staat in het teken van emotionele groei en professionele transformatie voor jou, Schorpioen. Maak gebruik van de energie van de Nieuwe Maan om diepere verbindingen aan te gaan en streef naar succes in je carrière. Vergeet niet om ook tijd te nemen voor zelfzorg en evenwicht in je leven te behouden.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Algemeen: Beste Boogschutter, deze week markeert de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, waardoor er nieuwe mogelijkheden en veranderingen in je leven kunnen ontstaan. Het is een tijd van innerlijke groei en zelfreflectie. Houd ook rekening met de invloed van Uranus in Stier, die kan zorgen voor onverwachte wendingen.

Liefde: De invloed van Venus retrograde in mede vuurteken Leeuw op 23 juli daagt je uit om relaties en romantische behoeften onder de loep te nemen. Als avontuurlijke en onafhankelijke ziel, kan het zijn dat je een gevoel van vrijheid en expressie mist. Wees geduldig en eerlijk in je communicatie met je partner of love interest. Single Boogschutters worden aangemoedigd om geduldig te zijn en open te staan voor nieuwe avonturen en onverwachte ontmoetingen.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van innovatie en nieuwe ideeën. Laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om risico's te nemen. Houd er echter rekening mee dat Uranus onverwachte veranderingen kan brengen. Wees flexibel en pas je aan wanneer dat nodig is.

Financieel: Financieel gezien is dit een tijd van verandering en aanpassing. Wees voorzichtig met impulsieve uitgaven en zorg ervoor dat je je financiën goed beheert. Houd rekening met onverwachte uitgaven en streef naar een gezonde balans tussen sparen en genieten.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei, avontuur en aanpassing voor jou, Boogschutter. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees flexibel in je professionele en financiële keuzes. Vergeet niet om aandacht te besteden aan je emotionele behoeften in relaties en neem de tijd voor zelfreflectie.

 

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: Beste Steenbok, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin van een nieuwe fase in je leven markeert. Het is een tijd van groei en zelfreflectie. Houd ook rekening met de invloed van Mars in Maagd, die je energie en vastberadenheid versterkt.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je bewust maken van de behoefte aan emotionele verbinding in je relatie. Neem de tijd om je partner te ondersteunen en begrijp hun behoeften. Als je vrijgezel bent, kan deze periode je helpen om duidelijkheid te krijgen over wat je zoekt in een partner.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van focus en vastberadenheid. Gebruik de energie van Mars in Maagd om je doelen na te streven en productief te zijn. Blijf gefocust en laat je niet ontmoedigen door uitdagingen.

Financieel: Financieel gezien zijn er positieve vooruitzichten deze week. Je toewijding en harde werk kunnen leiden tot financiële stabiliteit en groei. Blijf echter waakzaam en vermijd impulsieve aankopen.

Conclusie: Deze week staat in het teken van groei, focus en vastberadenheid voor jou, Steenbok. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om emotionele verbindingen in relaties te versterken en streef naar succes in je professionele leven. Blijf verstandig omgaan met je financiën en blijf gefocust op je doelen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Beste Waterman, deze week markeert de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, wat het begin van een nieuwe cyclus en kansen in je leven betekent. Het is een tijd van introspectie en emotionele groei. Houd ook rekening met de invloed van Uranus in Stier, die kan zorgen voor onverwachte veranderingen.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je helpen om diepere emotionele verbindingen met je partner te maken. Neem de tijd om naar hun behoeften te luisteren en begrip te tonen. Als je vrijgezel bent, kan deze periode nieuwe romantische kansen brengen. Wees open voor onverwachte ontmoetingen.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van vernieuwing en nieuwe mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Uranus kan onverwachte veranderingen brengen, dus wees flexibel en pas je aan.

Financieel: Financieel gezien is dit een tijd van aanpassing en verandering. Wees voorzichtig met impulsieve uitgaven en streef naar een gezonde balans tussen sparen en genieten. Wees ook alert op onverwachte financiële situaties die kunnen ontstaan door de invloed van Uranus.

Conclusie: Deze week staat in het teken van introspectie, vernieuwing en aanpassing voor jou, Waterman. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om emotionele groei te stimuleren en streef naar nieuwe mogelijkheden in je professionele leven. Wees voorzichtig en flexibel op financieel gebied. Geniet van de onverwachte ontmoetingen en kansen die op je pad komen.

 

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: Beste Vissen, deze week staat in het teken van de Nieuwe Maan in Kreeft op 17 juli, waardoor er nieuwe kansen en veranderingen in je leven kunnen ontstaan. Het is een tijd van emotionele groei en diepere verbindingen. Houd ook rekening met de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen, wat kan leiden tot introspectie en spirituele groei.

Liefde: In de liefde kan de Nieuwe Maan je bewust maken van de behoefte aan emotionele intimiteit in je relatie. Neem de tijd om te communiceren en je diepste gevoelens te delen. Als je vrijgezel bent, kan deze periode je helpen om duidelijkheid te krijgen over wat je zoekt in een partner.

Professioneel: Op professioneel gebied is dit een tijd van introspectie en reflectie. Neem de tijd om je doelen en ambities opnieuw te evalueren. Pas op voor misverstanden en neem de tijd om alle details zorgvuldig te overwegen.

Financieel: Financieel gezien is dit een periode om voorzichtig te zijn en verstandig met je geld om te gaan. Neptunus retrograde kan financiële onzekerheid met zich meebrengen. Wees waakzaam en vermijd impulsieve uitgaven.

Conclusie: Deze week staat in het teken van emotionele groei, introspectie en spirituele ontwikkeling voor jou, Vissen. Gebruik de energie van de Nieuwe Maan om diepere verbindingen in relaties te versterken en streef naar helderheid in je professionele leven.