Schrijf je nu in voor de ELLE TENNIS CUP 2023 !

Geüpdatet op 21 augustus 2023 door ELLE Events
Schrijf je nu in voor de ELLE TENNIS CUP 2023 !

De ELLE International Tennis Cup: het meest glamoureuze sportevenement van de zomer dat je niet mag missen!

Op vrijdag 11 augustus vindt de ELLE International Tennis Cup plaats in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke , een tenniscompetitie voor vrouwen vol sport, plezier en verrassingen. Dit wordt de perfecte gelegenheid om tennis te (her)ontdekken, met getalenteerde spelers die competitiviteit en elegantie combineren. De ELLE International Tennis Cup is een unieke wedstrijd die sport en glamour combineert.
Op het programma:
9.00 uur: Ontvangst
9.30 uur: Start van de ELLE Tennis Cup
18:00 uur: Finale
19:00 uur: Prijsuitreiking
Inschrijving :
- In teams (Wij geven de voorkeur aan spelers die zich in dubbelspel inschrijven. We kunnen niet garanderen dat we een partner vinden voor vrouwen die zich solo inschrijven)
- Prijs: 35€ per persoon te betalen op Eventbrite, LINK
* Minimumleeftijd voor inschrijving: 16 jaar.
Adres : Royal Zoute Tennis Club, Astridlaan 7, 8300 Knokke-Heist
Dus of je nu een tennisfan bent of gewoon nieuwsgierig naar een gloednieuw evenement, mis de ELLE International Tennis Cup op vrijdag 4 augustus in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke niet. Het belooft een onvergetelijke dag te worden vol good vibes en verrassingen.
See you there!
Dank aan onze partners : Knokke HeistSal de Ibiza, Vitamin Well, Philip's Biscuits, Icewatch, Sharingbox, Dare2,en Clio Goldbrenner, Rituals en Insentials die ons 's ochtends verwent met een Suncare-ruimte om je te beschermen tegen de zon.