Zien: de collab tussen KRJST Studio en &Other Stories in Brussel

Gepubliceerd op 23 maart 2023 door Mandy Kourkouliotis Foto’s: Robin Joris Dullers
Zien: de collab tussen KRJST Studio en &Other Stories in Brussel

De &Other Stories in Brussel kreeg zopas een bijzondere make-over met de hulp van twee Belgische designtalenten. Erika Schillebeeckx en Justine de Moriamé van KRJST Studio gaven de plek een unieke toets met focus op creativiteit en zelfexpressie. Ontdek hier een glimp van het prachtige resultaat.

Carte blanche

Voor de nieuwe look van de hippe modeboetiek aan de Gulden-Vlieslaan gaf &Other Stories het duo achter KRJST Studio de opdracht om de boetiek een eigenzinnige en modieuze toets te geven. De Brusselse ontwerpstudio creëerde een wandtapijt in prachtige blauwtinten die poëtisch verwijzen naar de zee, compleet in lijn met de nieuwe &Other Stories-collectie die ook speelt met elementen uit het maritieme leven en de seventies. De creatie kreeg de naam 'Umi no dowa' wat Japans is voor zeesprookje.

“We zijn benieuwd naar de impact van het wandtapijt dat energie in de ruimte brengt en verandering kan teweegbrengen. We zijn ook bijzonder blij dat het een blikvanger is in het nieuwe winkelconcept van & Other Stories. Bij het ontwerpen van het interieur hielden we rekening met de mensen die bij & Other Stories winkelen – en dol zijn op motieven, texturen en kleuren. We hopen dus dat het wandtapijt in de smaak zal vallen bij de klanten,” besluiten Erika Schillebeeckx en Justine de Moriamé van KRJST Studio.

Daarnaast speelde het team van &Other Stories ook met het Art Nouveau-karakter van Brussel, om de unieke architectuur van het gebouw te benadrukken. Een prachtige eikenhouten vloer, glazen wandschermen, weelderige gordijnen, elegante bloemeninstallaties, donzige vintagetapijten, en designmeubilair zoals Jan Ekselsius-stoelen en een zilveren Living Divani-sofa zijn het resultaat hiervan. De mooie beelden werden overigens door de fotograaf Robin Joris Dullers - een talent van eigen bodem - vastgelegd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by & Other Stories (@andotherstories)

Over KRJST Studio

La Cambre alumni Erika Schillebeeckx (KR) en Justine de Moriamé (JST) richtten KRJST studio in 2015 samen op. Het creatieve duo maakt unieke en innovatieve geweven kunstwerken. De creaties herken je aan precieus handborduurwerk en kunstzinnige weefsels boordevol poëtische details. KRJST Studio gebruikt kleur bovendien als een vormentaal, om uit te drukken wat woorden niet kunnen beschrijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRJST - studio - (@krjststudio)

Stories.com

Krjststudio.com