Kom naar de ELLE Party 2023 @BloodyLouis!

Geüpdatet op 16 maart 2023 door ELLE Events
Kom naar de ELLE Party 2023 @BloodyLouis!

Voor dit jaar 2023 nodigt het ELLE Team u uit voor een uitzonderlijke avond op 23 maart op een iconische locatie in de hoofdstad. Niet te missen onder alle omstandigheden.

Zoals gewoonlijk wordt de ELLE Party nu al een van de meest glamoureuze feesten van 2023. Kom en vier het feest van het jaar met ons!

"PLEASE DON'T STOP THE MUSIC!"

RESERVEER NU

Dit jaar vieren we de jaren 2000 in de uitgaanswereld, het ELLE Team heeft besloten de ELLE Party te organiseren in hartje Brussel.

Kom op 23 maart om 23:00 naar Bloody Louis voor een uitzonderlijke avond die de legendarische jaren 2000 zal vieren. Dit jaar wordt ook de 20e verjaardag van ELLE Belgïe gevierd. Dit zal een andere gelegenheid zijn om de geschiedenis van het vrouwentijdschrift te vieren.

Trek je mooiste nillies outfit aan voor de meest glamoureuze feest van het jaar!

Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Porsche Centre Brussels en de 60e verjaardag van de 911 presenteert Porsche Centrum Brussel twee van zijn iconische modellen, de Porsche 911 carrera rood en de Porsche Taycan 4S Sport-Turismo die onze gasten zullen verbazen!

De ELLE Party belooft een onvergetelijke avond vol elegantie. "The place to be" voor iedereen die betrokken is bij mode, kunst, creatie en informatie, maar ook voor iedereen die het tijdschrift ELLE Belgïe wil vieren in een sensationeel kader!

Wil je met ons mee voor een gedenkwaardige avond? Koop je ticket nu door op deze link te klikken*.

RESERVEER NU

Dank aan alle aanwezige partners:Porsche Centre Brussels, Olivier Dachkin, Babyliss, Hendrick's Gin, Monkey Shoulder,VascoMoureau, Etam, Sharingbox, Steve Madden, Maasmechelen VillageIndigo Nails, Estee Lauder, Bloody Louis, DKNY, Chant d'Éole, Bernard-Massard, Domaine de l'Ile, Vitamin Well, AriZona, traiteur léonard et Tartes Françoise.