Solden: 15 items voor in je keuken

Gepubliceerd op 9 januari 2023 door Mandy Kourkouliotis Foto’s: The Palm co
Solden: 15 items voor in je keuken

Sta je soms stil bij de hoeveelheid tijd die je doorbrengt in de keuken? We brengen gemiddeld een uur tot anderhalf uur door in deze ruimte. Geen beter excuus dus om even te soldenshoppen voor wat leuke keukenspullen! Enkele snijplankjes voor tegen je spatwand, een mooi servies, een set mokken voor je dagelijkse koffie of thee... De verlanglijst is eindeloos en het aanbod o zo mooi. Hier volgen onze 15 favorieten!

Keukenaccessoires

Niets zo mooi als een esthetisch georganiseerde keuken. Hoewel we best veel spullen in deze ruimte nodig hebben, kan je de keuken zeer ordelijk houden met behulp van enkele leuke accessoires. Denk aan een leuke pot voor je spatels, een rek voor je mokken, bowls en kruiden, opbergboxen die gezien mogen worden en snijplanken die mooi rusten tegen de spatwand.

 

Tafelgerei

Foodies zweren bij een esthetisch ogende eettafel. Dit zijn onze favoriete soldenkoopjes die op een tafel horen te schitteren. Van een knap tafellaken, tot fancy waterglazen... We zochten het mooiste voor je tafel uit!

Organizen

Een leuke keuken is bovenal hygiënisch en opgeruimd. Met deze accessoires kuis je met veel plezier je keuken tot hij weer helemaal blinkt. Zelfs de vaatdoekjes zijn hip. Details matter!