Label we love: Ella Luna

Geüpdatet op 16 mei 2019 door Isabelle
Label we love: Ella Luna


Portrait_Ornella_ELLALUNAZeemeermin alert! Het Parijse label Ella Luna put deze zomer onder andere inspiratie uit de onderwaterwereld en katapulteert zichzelf daarmee naar de top van onze stijlradar. 

Een mix van de onderwaterwereld en ethnic chic, welteverstaan. Een combinatie die ons dit heerlijke duo oplevert: Schermafbeelding 2014-05-28 om 15.41.21

Wie? Ontwerpster Ornella Haddad schopte het label in 2006 uit de grond en doopte het Ella –naar haar eigen koosnaampje. Daar werd al gauw Luna aan toegevoegd, een knipoog naar de vele nachtelijke uurtjes die ze in naam van haar collecties klopt.

Stijl? Geen idee wat er tegenwoordig in het drinkwater van de Lichtstad zit, maar qua stijl lijken heel wat Parijse labels verenigd in hun liefde voor etnische elementen, natuurlijke invloeden en uiteraard een discrete dosis Franse glamour. Een eclectische look die ons ook al bij Sessùn en Marie-Sixtine wist te verleiden.

Ella Luna1

Ook Ella Luna past in dat rijtje: deze zomer staan naast de zee ook de sixties en grafische kunst op het menu -goed voor een verrassend harmonieuze mix. Laatste fun fact: Haddad werkt enkel met natuurlijke materialen zoals zijde, katoen of biologische wol. Lekker zacht, lekker stijlvol, lekker bovenaan onze wish list dus... Ella Luna2 ella luna3

Ella Luna is in België te koop bij A Suivre (Gent, Kortrijk en Brusse), SN3 (Antwerpen) en Must Have (Knokke). Prijzen liggen tussen 50€ en 500€, klik hier voor meer info.