ELLE RUN 2022 : Hoe was het ?

Geüpdatet op 5 januari 2023 door ELLE Events Foto’s: Tanguy Pels

Op zondag 9 oktober kwam het ELLE Team bijeen bij David Lloyd in Ukkel voor de derde editie van de ELLE RUN by KBC Brussels! Een sportief en feestelijk evenement dat enkele honderden lopers samenbracht in een levendige sfeer.

Zonneschijn en goed humeur waren de magische ingrediënten die de ELLE RUN 2022 tot een succes maakten. In de zon en bij temperaturen van ongeveer 15 graden vertrokken onze sporters vanaf de David Lloyd door het groene bos van Soignes over een parcours van 5 of 10 kilometer.

Voor de gelegenheid was in het sportcomplex een dorp ingericht om onze deelnemers een warm welkom te heten, waar twee prachtige Porsches te zien waren, de Porsche 718 Boxster en de Porsche Macan.

Alle deelnemers kregen een goodiebag met een aantal verrassingen. Binnenin vonden zij het ELLE-magazine, een Nasoha-kaart met uitleg over de verschillende stenen en hun eigenschappen, een brochure voor de cosmetica van Maison Eole, een heerlijke doos Ricola-snoepjes, scrunchies en een kortingsbon voor het modieuze en milieuvriendelijke sportkledingmerk, Unrun het modieuze en milieuvriendelijke sportkledingmerk dat door Olympische gouden medaillewinnaars is gecreëerd, Natural Nutly amandelboter, een kortingsbon van 10 euro van Runner's Lab, en MOOV360-stickers, het jonge Belgische merk van ethische en duurzame maar ook technische sportkleding.

Tijdens de prijsuitreiking maakten onze winnaars van de 5 en 10 km kans op fantastische T-shirts, kortingsbonnen en hoofdbanden van MOOV360, het merk dat milieuvriendelijk wil zijn omdat het 1% van zijn omzet doneert aan HEALTHY SEAS, dat belast is met het schoonmaken van de oceanen, een parfum van Maison Eole, twee flessen Ceder's, en geweldige abonnementen voor 1, 3 of 6 maanden bij David Lloyd. Ook dit jaar werden de deelnemers verwend.

Om te voorkomen dat onze atleten na de wedstrijd honger zouden krijgen, konden ze genieten van lekkere Eatnatural graanrepen, en werden ze opgefrist met Ceder's, de frisse alcoholvrije jenever van het moment, en met flessen fris water van Porsche.

Dit jaar was het onze coach Friskyfitcollective, die voor de wedstrijd onze spieren onthulde, vergezeld van de oprichters van het merk Unrun, Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo, Belgische Olympische kampioenen. Ze werden ook vergezeld door onze chauffeur Chun, die altijd een glimlach op ons gezicht toverde.

Hartelijk dank aan KBC Brussel die heeft bijgedragen tot het succes van deze tweede editie van de ELLE Run.

Wil je het evenement herbeleven alsof je er zelf bij was? Bekijk onze video en onze foto's:
Credits: Tanguy Pels