Hoe was de laatste editie van de ELLE Golf Cup 2022 by Louis Widmer?

Geüpdatet op 29 september 2022 door ELLE Events
Hoe was de laatste editie van de ELLE Golf Cup 2022 by Louis Widmer?

Sport, chic en plezier: op 26 september combineert de laatste editie van de ELLE Golf Cup 2022 alles waar we van houden!

Op de prachtige green van de Golf Club 7 Fontaines genoten de deelnemende golfers van een sportieve dag.
Op het programma: een regenachtige maar vrolijke sfeer, een snack van Eat Natural om je de hele dag fit te houden en een prijsuitreiking om de dag af te sluiten!

In deze mooie goodiebags zaten Louis Widmer huidverzorgingsproducten en een exemplaar van ELLE Belgium magazine. Louis Widmer is het enige dermocosmetische laboratorium dat uitsluitend in apotheken wordt verkocht, met apothekers, dermatologen en andere medische specialisten als enige ambassadeurs. Dit om zijn consumenten wetenschappelijke begeleiding van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Na de prijsuitreiking, ondertekend door Louis Widmer, vond de traditionele tombola plaats!

Onze deelnemers werden verwend: Louis Widmer pakketten voor onze winnaars, prachtige Baobab Collection kaarsen, een Pranarom diffuser, al 30 jaar pionier van de wetenschappelijke aromatherapie, met een ZEN essentiële olie, evenals hun massage kit met essentiële oliën voor na het sporten, twee prijzen voor een 4x4 Experience om de beheersing van Land Rover off-road rijtechnieken in te leiden door Jaguar Land Rover Brussels East, en een unieke reis van 3 nachten voor 2 personen met ontbijt inbegrepen naar het Quinta Do Lago Resort met toegang tot hun prachtige Golfbaan. Onze golfers werden weer erg verwend!

Pranarôm is uitgegroeid tot de onbetwiste expert in innoverende en natuurlijke oplossingen op basis van 100% zuivere en organische chemotypeerde essentiële oliën. De synergieën van PRANARÔM, onmisbare aanvullingen of vervangers van medische behandelingen, bieden u gerichte antwoorden in alle domeinen van de gezondheid, geschikt voor het hele gezin.

Wij helpen u graag bij het ontdekken of herontdekken van de producten van Louis Widmer en van alle geschenken die onze partners aanbieden.

Wilt u de unieke sfeer van deze groen-magische dag meemaken? Bekijk alle foto's!