Microtrend: de UGG Tazz is dé schoen van het seizoen

Geüpdatet op 22 augustus 2023 door Lore Ginneberge
Microtrend: de UGG Tazz is dé schoen van het seizoen Getty Images

Terwijl vorig jaar de UGG Tasman furore maakte, is het nu de beurt aan het grotere zusje - de UGG Taz. Technisch gezien zijn het dan wel pantoffels, dat houdt modeliefhebsters wereldwijd niet tegen om het paar ook buitenshuis te dragen.

De suède slippers die dit najaar menig modehart sneller doen slaan zijn gevoerd met schapenvacht en afgewerkt met een gevlochten detail.

Wat is het verschil tussen de UGG Tazz en de UGG Tasman?

Naast het Tazz-model met plateauzool, de variant met plateauzool, blijft ook de UGG Tasman ontzettend populair. Het grote verschil? De Tasman heeft een lagere zool en is afgewerkt met een bruine bies. De Tazz heeft dankzij een dikkere zool en lagere uitsnijding nog meer dat comfortabele instapper-gevoel. Die laatste is doorgaans ook afgewerkt met een kenmerkende rode bies.

@emsimp16 My thoughts on the UGG tasmans and the Ugg Tazz! #uggslippers #uggtasmanslippers #uggtazzslippers #uggtazz #uggtasman #fallfashion #review #uggreview #haul #unboxing ♬ original sound - Em 🤘🏻

Hoe draag je de UGG Tazz?

Dat de schoen in se een pantoffel is, hoeft niet te betekenen dat je hem enkel met homewear kan combineren, integendeel. Zo kan je het voorbeeld volgen van Gigi Hadid en Elsa Hosk die UGGs dragen met een stijlvolle jeans en blazer voor een look die even casual als chic is. Daarnaast kan je er net als Shanina Shaik voor opteren de instappers met een kostuum voor business boven & comfort beneden-outfit

Waar shop je UGGs?

Ben jij wel te vinden voor deze comfortabele microtrend? Wij wijzen je de weg.

Tazz slipper in Mustard Seed, UGG
Tazz slipper in Mustard Seed, UGG

Shop hier

ugg tazz
Tazz instappers in Chestnut, UGG via De Bijenkorf

Shop hier

Tasman instappers in kastanjebruin, UGG via Zalando
Tasman instappers in Chestnut, UGG via Zalando

Shop hier

ugg tasman pantoffels
Tasman pantoffel in Lavender Fog, UGG

Shop hier