Dit was de ELLE International Tennis Cup 2022 !

Geüpdatet op 30 september 2022 door ELLE Events Foto’s: Tanguy Pels
Dit was de ELLE International Tennis Cup 2022 !

Op vrijdag 05 augustus vond onze inmiddels befaamde jaarlijkse ELLE International Tennis Cup plaats in Knokke, gesteund door de gemeente Knokke-Heist.

En dit was een speciale editie by Sani Resort.

Er gaat niets boven de prestigieuze Royal Zoute Tennis Club om onze lezers te verwelkomen op dit grootse evenement in een leuke en sportieve sfeer.

Het sportevenement, vol geschenken en verrassingen, was even goed als de backhand- en forehandschoten van de deelnemers!

Om 9 uur werd u verwelkomd op de Royal Zoute Tennis Club  alvorens om 9.30 uur de aftrap te geven voor de wedstrijden die de hele dag zouden duren. Een lichte lunch om weer op krachten te komen en de energie op te doen die nodig is voor de rest van de wedstrijden en de middag werd voortgezet met het geluid van ballen die tegen het net sloegen.

TAO en Kult waren er om de spelers te verfrissen gedurende deze zonnige dag, tijdens de lunch lieten sommigen zich verleiden door een Lillet aperitief terwijl anderen de voorkeur gaven aan een Ceder's gin zonder alcohol.

Aan het einde van de wedstrijd kwam het moment waarop al onze deelnemers hadden gewacht: de bekendmaking van de winnaars en de traditionele tombola. Je kunt prachtige Ice Watch horloges winnen, Avenue Fitzgerald bloemboeketten, Baobab kaarsen, waren er ook wellnessproducten van Rituals en natuurlijk iets om het aperitief te verlengen met Lillet, Ceder's en Bernard Massard.

En niet te vergeten Porsche Centre Knokke, dat de tombola luister bijzette met een test & drive in een 911 Targa, die onze spelers de hele dag konden bewonderen!

Sani Resort bood tijdens de prijsuitreiking een prachtig luxe verblijf aan, 5 nachten voor twee in een droomresort dat sport en wellness combineert. Sani Resort in Griekenland is de meest fantastische plek voor liefhebbers van tennis om te verblijven, want het heeft een eigen Rafa Nadal Tennis Centre met acht gravelbanen en een trainingsprogramma geleid door de Rafa Nadal Academy in Mallorca.

Bovendien werd Sani Resort verkozen tot World's Leading Family and Beach Resort en World's Leading Green Luxury Resort. Het vijfsterrenresort ligt midden een prachtig natuurreservaat van 400 ha, omgeven door pijnboombossen en 7km natuurlijke zandstranden. De service is tot in de puntjes verzorgd en speciaal gericht op families. Voor meer info en reservering van je droomverblijf: www.sani-resort.com.

Dank u vriendelijk en tot volgend jaar voor een nieuwe editie!