Shop the look: Een verfrissende slaapkamer met subtiele groentinten

Geüpdatet op 10 mei 2022 door ELLE België
Shop the look: Een verfrissende slaapkamer met subtiele groentinten

De kleur groen zien we alsmaar vaker terug komen in de interieurwereld, maar eigenlijk is de waaier gaande van fris groen, tot eucalyptus, naar turquoise nooit echt weg geweest. Groen heeft een energetisch, revitaliserend effect terwijl het ons ook in contact laat staan met de natuur. Dit zijn positieve effecten die ideaal zijn om ’s morgens mee op te staan, wat groen een ideale kleurkeuze maakt voor de slaapkamer. Wij laten je zien hoe je kan variëren met verschillende tinten groen die er fris uitzien, en toch heel mooi in balans werken. Maak kennis met deze verfrissende, revitaliserende look met een mix van groene en neutrale tinten die je slaapkamer doen opleven, net wat je nodig hebt om uit je bed te springen in de ochtend.

 

De kracht zit hem in het combineren van fris groen met neutrale tinten

Bij het combineren van tinten groen kan je eigenlijk niet veel fout doen. Omdat je binnen eenzelfde kleurenpalet blijft past eigenlijk zowat elke tint groen bij elkaar, zolang de kleuren maar genoeg uit elkaar liggen. Vul het groen aan met een neutraal kleurenpalet om het in balans te houden en ga voor opvallende elementen zoals de textielposter en de gouden lampen om het geheel een blikvanger te geven. Deze formule verzekert succes!

 

tuinset, westwing
Textiel poster Eugene

Shop hier

tuinset, westwing
Muurlamp Multi

Shop hier

tuinset, westwing
Hanglamp disc

Shop hier

Werk met textiel om de look te verrijken

Een paar maanden geleden toonden we je hoe je een boho-slaapkamer kan inrichten en daarbij besteedden we veel aandacht aan het decoreren met textiel om de look in de slaapkamer naar een hoger niveau te brengen. Het concept blijft hetzelfde: combineer verschillende kleuren, texturen en materialen voor een interessante look op je bed. Voor de groene slaapkamer look werkten we met een zacht groene dekbedovertrek in flanel, verrijkt met zandkleurig en beige textiel. Als kers op de taart voegden we twee ronde kussentjes toe in jade- en saliegroen.

 

tuinset, westwing
Dekbedovertrek Vintage Flannel Jade

Shop hier

tuinset, westwing
Bedtextiel set

Shop hier

Koffie in bed

Voor de koffie liefhebbers onder ons mocht er één cruciaal element natuurlijk niet ontbreken: een mooie set voor koffie in bed. Helemaal in thema natuurlijk met een diepgroene plateau en een contrasterende, zwarte koffie-set waarmee je je op zondag met een goed boek in bed kan nestelen.

 

tuinset, westwing
Koffie Set

Shop hier

Of je nu je slaapkamer een volledige make-over wil geven, of je wil een paar frisse elementen toevoegen: een combinatie van groentinten is een echte allrounder voor de slaapkamer. Ga voor de complete look om je slaapkamer te transformeren, of voeg een paar elementen toe aan een neutraal kleurenpalet om je bestaand interieur op te frissen. Zoals gewoonlijk kan je alle producten die voor deze look zijn gebruikt bestellen in de Seemble webshop.