Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 mei

Gepubliceerd op 2 mei 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 2 tot 8 mei

Venus in Ram en een maan in Leeuw zorgen bij heel wat tekens voor bloeiende relaties... Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 2 tot 8 mei 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Geef je relatie een renovatie! Op maandag komt Venus je teken binnen tot het einde van de maand, waardoor je klaar bent om je relaties nieuw leven in te blazen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag kan je helpen een moeilijke professionele gewoonte te doorbreken en te vervangen door iets wat je succes zal brengen. De maan in Leeuw van dit weekend wil dat je je kwetsbaar opstelt en emotioneel durft bloot te geven.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Venus komt op maandag je door Ram geregeerde afsluitingszone binnen en helpt je gewoontes, patronen en mensen los te laten die je slecht doen voelen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je je vriendschappen evalueert en kijkt wie er samen met jou groeit. De maan in Leeuw van dit weekend is van gezellige aard, dus geniet van het comfort van thuis.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Venus komt maandag je vriendschapszone in Ram binnen en vervaagt de grens tussen liefde en vriendschap. Waarom combineer je niet het beste van beide werelden? Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je je inzet voor het opbouwen van intimiteit, wat je zal helpen contact te leggen. De maan in Leeuw van dit weekend is van nieuwsgierige aard, dus laat je leiden naar nieuwe avonturen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Wie kun je vertrouwen op professioneel vlak, Kreeft? Venus komt maandag je door Ram geregeerde carrièrezone binnen en helpt je de meest ondersteunende collega's te vinden. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag herinnert je eraan dat elke relatie een verhaal is, dus herschrijf en pas je aan! De maan in Leeuw van dit weekend staat helemaal in het teken van plezier.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Venus in Ram maakt de avonturier in jou wakker en trekt je aan tot partners die heel anders zijn - wat net voor meer chemie en opwinding zorgt. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag herinnert je eraan dat vertrouwen tijd vraagt. Dit weekend schijnt de maan in jouw teken, dus het weekend kan sowieso niet meer stuk.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus komt maandag je door Ram geregeerde intimiteitszone binnen en helpt je om je toewijding aan relaties te verdiepen door ruimte te bieden voor vertrouwen, empathie en kwetsbaarheid. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je deelt wat je voelt. De maan in Leeuw van dit weekend is van dromerige aard voor jou, dus verlaag het tempo en neem tijd om te rusten.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De liefde hangt in de lentelucht, Weegschaal! Venus komt maandag je door Ram geregeerde romantische zone binnen en zal je voorzien van chemie en aantrekkingskracht. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je focust op de kracht van kalmte. De maan in Leeuw van dit weekend is van sociale aard voor jou, dus maak het leuk met je beste vrienden.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Venus komt maandag in Ram te staan, wat voor jou betekent dat je zal focussen op details in relaties met andere mensen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je deelt wat er op je lever ligt om een diepere verbinding te creëren. De maan in Leeuw van dit weekend is van productieve aard voor jou, dus maak je dromen waar!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Venus komt maandag je door Ram geregeerde vertrouwenszone binnen en trekt ervaringen en relaties aan die je helpen je zelfverzekerd, sexy en goed te voelen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag wil dat je je gevoelens omzet in waarden waar je naar kan leven. De maan in Leeuw van dit weekend wil dat je op avontuur gaat!

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus komt maandag je door Ram geregeerde thuiszone binnen en helpt je te zien bij wie je je veilig en thuis voelt. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag helpt je de kracht van je communicatievaardigheden op peil te brengen. De Leeuw-maan van dit weekend is van sensuele aard voor jou, dus werk minder en heb meer plezier!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus komt maandag je door Ram geregeerde taalzone binnen en vraagt je om te bekijken hoe je een betere communicator in relaties kunt zijn en partners kunt vinden die ook weten hoe ze hun gevoelens onder woorden moeten brengen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag geeft je een gevoel van afsluiting waar je dat nodig heeft. De maan in Leeuw van dit weekend is perfect voor een romantische date night!

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus komt maandag je door Ram geregeerde veiligheidszone binnen en helpt je te zien wie je vertrouwt en hoe je je beter in je vel voelen. Het Jupiter-Pluto sextiel van dinsdag zorgt voor een transformatie in je vriendschappen. De maan in Leeuw van dit weekend is van praktische aard, dus wees proactief met je strategieën voor persoonlijk welzijn.