Dit heb je gemist op de ELLE Party 2022

Geüpdatet op 13 april 2022 door ELLE Events
Dit heb je gemist op de ELLE Party 2022

Een terugblik op onze legendarische ELLE party 2022 !

Op het podium van de Mirano Brussel dansten we op 17 maart tot in de vroege uurtjes. Wat heb je gemist? We praten je bij.

In een gloednieuwe Mirano Brussels konden het ELLE-team, de partners van het magazine en de Belgische beau monde de nostalgie van deze mythische Brusselse club herbeleven. Het hoeft niet gezegd dat alle gasten stonden te popelen om samen de heropening van het nachtleven te vieren. Daarom zette Visit Brussels alle vrouwen in de schijnwerpers! Bij aankomst toonde Porsche Center Brussel twee iconische modellen, de Macan GTS in papaja-oranje en de Taycan 4S in karmijnrood. De toon was meteen gezet.

Eens binnen, werden gasten ontvangen met een glaasje Bernard Massard en voor avonturiers bood Domaine du Chant d'Eole hun nieuwe Eole Belgian Spritz aan, een aperitief op basis van Belgische jenever gearomatiseerd met kumquats en gedistilleerd in de Distillerie de Biercée! En bij een drankje hoort een hapje, daar zorgden traiteur Chez Mama en Maison Macolat voor. Om extra sfeer te creëren van bij het begin werd de club gevuld met Baobab-kaarsen.

Iedereen zag eruit om door een ringetje te halen, maar onze beauty corners stonden steeds klaar om touch-ups uit te voeren.  Een tussenstop in de kappershoek van Olivier Dachkin en BaByliss, iemand? Nadat alle haren in de plooi werden gelegd, waren er de #FeelFree photobooth van Etam en de videobooth van Sharing Box om de mooiste looks en moves vast te leggen. Om je beautyritueel ook thuis verder te zetten, stopte Babor haar iconische "Perfect Glow" ampulles in de goodiebag.

En het feest kan beginnen! De barmannen serveerden vodka-Redbull, Carlsberg, Gris Blanc rosé, een Hendrick's gin met Fever-Tree of zelfs een Monkey Shoulder cocktail. Ook Tao Drinks stond steeds klaar voor wie wat extra verfrissing kon gebruiken. Alle ingrediënten voor een geslaagd feest dus. En of er gedanst werd? Kijk maar naar de foto’s…