Shop the look: een vrolijke lentetafel in pasteltinten

Gepubliceerd op 13 april 2022 door ELLE België
Shop the look: een vrolijke lentetafel in pasteltinten

De komst van de lente is een echte overgangstijd: de dagen worden langer, de zon komt er alsmaar vaker door en voor velen is het begin van de lente ook een periode van samenkomen. Wij ontwierpen alvast een mooie tafelschikking die helemaal lenteproof is. Of je nu inspiratie zoekt om de paastafel een vrolijke toets te geven of je wil gewoon je brunchtafel wat opfleuren: we zijn er zeker van dat deze look je een lentegevoel zal geven.

Een mix van pastel

Pasteltinten zijn helemaal in deze lente en geven je tafel een zachte, delicate look waar je meteen vrolijk van wordt. De mengeling van kleuren heb je zo bij elkaar met de beker en kommen set in geel, groen, roze en paars. Voeg een neutraal bord toe om het geheel te aarden en werk af met gouden bestek voor een glamoureuze toets.

tuinset, westwing
Kommen set Rico

Shop hier

tuinset, westwing
Bestekset Lite 16-delig

Shop hier

tuinset, westwing
Beker set Rico

Shop hier

Verse bloemen werken het af

Bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken op onze lentetafel en hoewel een groot boeket heel mooi kan zijn, kozen wij voor een combinatie van kleine vaasjes voor een subtiel effect om de pastelkleuren extra tot hun recht te laten komen. De vaasjes passen perfect op de kleine schaal, die je zowel apart als ook in een voordelige set kan bestellen.

tuinset, westwing
Vaasjes Set

Shop hier

 

Zin om zelf ook aan de slag te gaan en je gasten op te vrolijken met deze lente-bestendige tafelschikking? Zoals gewoonlijk kan je alle producten die voor deze look zijn gebruikt bestellen in de Seemble webshop.