Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 maart

Gepubliceerd op 14 maart 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 maart

Een volle maan in Maagd en het begin van Ram seizoen... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 14 tot 20 maart 2022.

Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 maart - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

Zet gewoon de eerste stap, Ram! De Volle Maan van vrijdag in Maagd werkt positief voor je gezondheid en welzijn. Het inspireert je om klein te beginnen in een poging om momentum op te bouwen naar prachtige resultaten. Dan is het je verjaardag! Ram seizoen begint officieel op zondag en duurt tot 19 april. Laat het universum zien waarom jij de numero uno bent, en dat al je verjaardagswensen mogen uitkomen!

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Volle Maan van vrijdag in Maagd inspireert je om moedig te zijn. Durf een diepe wens, angst, verlangen te delen met iemand die je kan helpen. Ram seizoen begint op zondag en kondigt voor jou een bijzonder rustige periode aan. Oefen alvast in geduld, medeleven en vergevingsgezindheid (voor jezelf en anderen) als het Stier seizoen dichterbij komt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Volle Maan van vrijdag in Maagd wil dat je je focust op je thuis, je familie en je innerlijke rust. Probeer extra verbinding te zoeken met iedereen die je liefhebt. Het Ram seizoen begint op zondag en sluit voor jou een maand van grote productiviteit af, zodat je weer contact kunt maken met je vrienden en je sociale leven nieuw leven in kunt blazen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Volle Maan van vrijdag in Maagd focust voor jou op je taal, je communicatie en op luisteren. Je zal zien dat het loont om je gevoelens en gedachten uit te spreken in ruil voor een betere band met je omgeving. Het Ram seizoen begint op zondag en het kan je carrière boosten, als je bereid bent om in een meer verantwoordelijkheid op te nemen of in een compleet nieuw avontuur te stappen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Volle Maan van vrijdag in Maagd wil dat je stevig blijft staan terwijl de aarde onder je verschuift. Onthoud goed wat je waarden zijn en laat dit je leiden in je keuzes. Ram seizoen begint op zondag en neemt je mee op reis! Of dat nu letterlijk, figuurlijk of een beetje van beide is, je bent klaar om te verkennen, te leren, en je horizon te verbreden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Vrijdag is er de jaarlijkse Volle Maan in jouw teken! Deze gelegenheid geeft je een welverdiende reset. Hoofdstukken die ten einde zijn, zullen eindelijk worden afgesloten. De start van het Ram seizoen op zondag biedt je een kans om meer betekenisvolle intimiteit en plezier te beleven, als je tenminste bereid bent om jezelf kwetsbaar op te stellen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Laat het los, Weegschaal. De Volle Maan van vrijdag in Maagd inspireert je om jezelf te bevrijden van beperkende gedachten, emotionele gewoonten, of toxische relaties die je tegenhouden om je beste zelf te zijn. Het Ram-seizoen - je meest romantische tijd van het jaar - begint op zondag en nodigt uit tot een nieuwe of tot het verdiepen van een huidige relatie.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Volle Maan van vrijdag in Maagd wil dat je je herenigt en opnieuw contact maakt met de vrienden die je hebt moeten missen. Wees dus extra sociaal deze week en schenk aandacht aan de kleine dingen. De start van het Ram seizoen op zondag inspireert tot een diepere toewijding aan persoonlijke ontwikkeling, routines, en gewoontevorming voor je welzijn.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Volle Maan van vrijdag in Maagd helpt je om je carrière te veranderen door je bewust te zijn van je leiderschapskwaliteiten. Er is niets zo krachtig als het volgen van je hart! De start van het Ram seizoen op zondag helpt je je authenticiteit en moed aan te scherpen terwijl je doorgaat met het delen van je creatieve talenten met de wereld.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Als je beter weet, doe je het beter, Steenbok! De Volle Maan van vrijdag in Maagd helpt je om een belangrijk werkpunt te identificeren dat op je gedrag moet worden toegepast. De start van het Ram seizoen op zondag helpt je een grotere emotionele intelligentie te ontwikkelen. Je zult worden gevraagd om je gevoelens te benoemen en er op een verantwoorde manier mee om te gaan!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Volle Maan van vrijdag in Maagd inspireert je om iets te begrijpen, te accepteren, en zelfs te communiceren op een manier die je dichter bij je authentieke zelf brengt. De Volle Maan staat voor jou ook in het teken van passie en intimiteit, dus heb wat plezier! De start van het Ram seizoen op zondag zal je communicatieve skills aanscherpen op een manier die je helpt het leven beter te navigeren.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De liefde hangt in de lucht, Vissen! De Volle Maan van vrijdag in Maagd begint of verandert een romantisch hoofdstuk voor je. Focus op een relatie die je helpt groeien. De start van het Ram seizoen op zondag zal voor jou in het teken staan van financiële zekerheid.