Kom en vier met ons mee op de ELLE Party 2022 @Mirano Brussels

Geüpdatet op 14 maart 2022 door ELLE Events
Kom en vier met ons mee op de ELLE Party 2022 @Mirano Brussels

17 Maart, noteer het in je agenda want het ELLE-team verwacht je op de ELLE Party 2022! Op het programma: een uitzonderlijke avond op een unieke plek in onze hoofdstad ter ere van de vrouw. Be there or be square!

Naar goede gewoonte wordt de ELLE Party vast weer een van de meest glamoureuze feestjes van 2022. Kom en vier de heropening van de nachtclubs met ons mee.

"WHO RUN THE WORLD? GIRLS"

BOOK NOW

Om de vrouw in het nachtleven te celebreren, heeft het ELLE team in samenwerking met Visit Brussels besloten om de ELLE Party te organiseren in het hartje van Brussel. Het doel van het event? Je als vrouw veilig voelen bij het uitgaan.

Kom op 17 maart om 22 uur naar Mirano Brussel voor een spetterend feest waarop de vrouw in al haar pracht wordt gevierd. Porsche Centre Brussels presenteert twee van zijn iconische modellen, de Porsche Macan GTS en de Porsche Taycan 4S, om onze gasten omver te blazen!

Net als de vorige edities belooft ook deze ELLE Party weer een onvergetelijke én stijlvolle avond te worden. De place to be voor iedereen die ertoe doet in de wereld van mode, kunst, creativiteit of journalistiek en die graag in een bijzondere omgeving mee wil vieren met een internationale speler in de magazinewereld.

Wil je samen met ons een memorabele avond beleven? Bestel nu je ticket in voorverkoop via deze link.*
Betaalde toegang* vanaf 22.00 uur

BOOK NOW

Dank aan alle partners: Visit Brussels, Porsche Centre Brussels, Olivier Dachkin, Babyliss, Etam, Eole Belgian Spritz, Monkey Shoulder, Hendrick's, Ti Sento Milano, TAO, Calsberg, Bernard Massart, Gris Blanc, Babor, Baobab en Sharingbox.