Kirsten Stewart stapt in het huwelijksbootje met vriendin Dylan Meyer

Gepubliceerd op 2 november 2021 door Lore Ginneberge
Kirsten Stewart stapt in het huwelijksbootje met vriendin Dylan Meyer

Kristen Stewart en vriendin Dylan Meyer zijn officieel verloofd, zo onthulde de actrice tijdens de The Howard Stern Show, meldt E!. Wie heeft de vraag gesteld? En wanneer zal de bruiloft plaatsvinden? Dit is wat we weten.

"We gaan trouwen, we gaan het echt doen," kondigde Stewart zonet aan. "Ik wilde een aanzoek krijgen, dat heb ik heel duidelijk gemaakt, en zij heeft het gedaan. We gaan trouwen, het gaat gebeuren!" Dat Kirsten Stewart droomt van een huwelijk, is niets nieuws. De actrice sprak voor het eerst over een huwelijk met Meyer in een interview in november 2019 met Howard Stern, slechts enkele maanden nadat ze een relatie begonnen. De actrice vertelde Stern dat ze voor het eerst 'Ik hou van je' zei tegen Meyer na slechts twee weken daten. "Het was al heel laat, we waren in een of andere shitty bar en haar vrienden waren ook, en ik zei gewoon, 'Oh man, ik ben zo fucking verliefd op je'. Klaar", herinnert ze zich. "Het was gewoon zo duidelijk voor mij."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dylan Meyer (@spillzdylz)

Stewart voegde daaraan toe: "We komen allebei uit L.A. en we houden echt van deze plek. We zijn zo gelijkaardig, maar toch verschillend. Ze is een schrijfster, en ze is absoluut briljant." Toen al liet de actrice dus vallen dat ze een huwelijk met Meyer in de toekomst zag: "Ja, ik wil er redelijk over zijn, maar ik denk dat goede dingen snel gebeuren," zei Stewart, en voegde eraan toe dat ze een plan had over hoe ze haar aanzoek zou doen.  Meyer heeft de verloving nog niet aangekondigd, maar ze deelde enkele dagen geleden een lieve Instagrampost met de boodschap 'ontzettend trots op deze hardwerkende prinses'.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dylan Meyer (@spillzdylz)