ELLE RUN 2021 : Hoe was het ?

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 door ELLE Events Foto’s: Wild Shot Production
ELLE RUN 2021 : Hoe was het ?

Op 10 oktober kwam het ELLE-team samen bij David Lloyd in Ukkel voor de tweede editie van de ELLE RUN by KBC Brussels! Een sportief en feestelijk evenement dat enkele honderden lopers samenbracht in een levendige sfeer.

 

Zonneschijn en een goed humeur waren de magische ingrediënten die de ELLE RUN 2021 tot een succes maakten. De sporters vertrokken bij David Lloyd en liepen een parcours van 5 of 10 kilometer door het Zoniënwoud. 

 

Voor de gelegenheid werd het sportcomplex volledig ingericht tot een minidorp, waar alle deelnemers met een warme welkom werden ontvangen. De prachtige Porsche Taycan en de nieuwe Porsche Macan waren er ook te bezichtigen. 

 

Alle deelnemers kregen een goodiebag met een aantal verrassingen zoals het ELLE magazine, schoonheidsproducten van NAE, een Batiste droogshampoo, een prachtige pen van onze lieve partner Porsche, parfum samples en een Think Pink brochure voor Pink October. 

 

Om te voorkomen dat onze atleten voor en na de wedstrijd honger zouden krijgen, konden ze proeven van een aantal lekkere Fulfil Nutrition proteïnerepen. Atopia was ook van de partij, een bijna alcoholvrije gin met een unieke smaak die citrusvruchten en zoete specerijen combineert.

 

Nasoha was er ook om hun creaties van helende stenen, die met ethiek en liefde geplukt worden over de hele wereld, te presenteren. Tijdens het evenement konden we er ook het sportkledingmerk Unrun4254 vinden, gecreëerd door Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo, Belgische Olympische kampioenen. En last but not least, zorgde coach Friskyfitcollective ervoor om ons in vorm en gemotiveerd te houden tijdens de ELLE Run 2021.

 

Hartelijk dank aan KBC Brussels die heeft bijgedragen tot het succes van deze tweede editie van de ELLE Run.

Wil je het evenement herbeleven? Ontdek onze video en foto's hieronder :