Brillenmerk IZIPIZI breidt zijn gamma zonnebrillen voor sportliefhebbers uit

Gepubliceerd op 15 september 2021 door ELLE Partner
Brillenmerk IZIPIZI breidt zijn gamma zonnebrillen voor sportliefhebbers uit IZIPIZI

Het Franse merk IZIPIZI, een van de grote spelers in de wereld van de optiek, is uitgegroeid tot een heuse referentie dankzij zijn verscheidenheid aan beschermende en corrigerende zonnebrillen in alle stijlen, vormen en kleuren. Voor elk lid van het gezin is er wel een geschikt model. Sinds 2017 biedt het brillenmerk een gamma aan dat bijzonder in de smaak valt bij sportliefhebbers. Dit jaar zet het merk zijn avontuur verder met twee nieuwe trendy modellen die zich zo goed mogelijk aanpassen aan outdoor sportactiviteiten. Een overzicht van deze pareltjes.

Compleet sportassortiment

Het sportgamma van IZIPIZI zag vier jaar geleden het licht met het eerste model SUN JOURNEY, een mooie en hedendaagse uniseks zonnebril met gepolariseerde glazen die 100% uv-bescherming bieden (categorie 3). Ideaal voor zonvakanties en watersporten, maar ook voor tijdens het autorijden en in de stad. Om het gamma te vervolledigen en in te spelen op alle behoeften, kwam tegelijk ook zonnebril SUN GLACIER op de markt, speciaal voor de wintersporters. En voor de liefhebbers van skiën en snowboarden in alle weersomstandigheden werd in 2018 de skibril SUN SNOW ontwikkeld, net als de juniorversie. Brillen die een mooi design meekregen, maar die vooral heel kwaliteitsvol zijn. Ze werden namelijk getest en goedgekeurd door beroemde beroepssporters, experts in hun disciplines.

Dit jaar slaat het brillenmerk nog verder de richting van de sportsector in met twee nieuwe toegankelijke modellen, die volledig in lijn zijn met duurzame ontwikkeling en respect voor de planeet.

ZENITH

Hou je van wandelen, trekking of trailrunnen? Dan is ZENITH, een nieuw pareltje uit de collectie van IZIPIZI, iets voor jou! De zonnebril (met glazen categorie 3 tot 4, zonder correctie) werd ontworpen om je ogen te beschermen tegen intens licht en garandeert 100% uv-bescherming. Het resistente en functionele ontwerp biedt een breed gezichtsveld om jou het leven makkelijker te maken – wat de weersomstandigheden ook zijn. De bril bestaat in 2 maten (S en L) en past zich aan elke gezichtstype aan. Bonus: het frame is zweetbestendig en gemaakt van high performance polyamide 11 (voor 45% biologisch) op basis van wonderolie. Dat maakt de bril robuuster en duurzamer terwijl die toch licht als een pluimpje blijft. Een onmiskenbaar voordeel als je sport.

SPEED

Zoals de naam al doet vermoeden, is zonnebril SPEED speciaal gemaakt voor sporters die houden van snelheid, zoals wielrenners en paragliders. De glazen (categorie 1 tot 3) zijn ook ontworpen zonder correctie, maar garanderen 100% uv-bescherming. Het frame is net als de andere nieuwe sportbril gemaakt van high performance polyamide 11 (voor 45% biologisch). Dat maakt het montuur milieuvriendelijk, flexibel en resistent. De bril bestaat in twee maten (S en L) en is voorzien van eigen uniek systeem: de lenzen kregen een hydrofobe behandeling waardoor waterdruppels en sneeuw wegvloeien en ze makkelijker schoon te maken zijn. Comfort boven alles!

 

Meer informatie vind je op global.izipizi.com.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met brillenmerk IZIPIZI.

 

LEES OOK:

4 nieuwe Belgische ginmerken die je moet proeven

Dit was de ELLE Tennis Cup 2021 !

‘House of Gucci’: 5 weetjes over de langverwachte film