Maak kans op een fles champagne van Moët & Chandon voor bruisende feesten

Geüpdatet op 25 november 2020 door ELLE Partner

Champagne Moët & Chandon

 

Vier de eindejaarsfeesten met je bubbel… en klink met heerlijke bubbels van de Moët & Chandon limited edition. 

De laatste tijd staan bubbels in het middelpunt van de belangstelling. Om dit buitengewone jaar in schoonheid af te sluiten, stelt het prestigieus champagnehuis Moët & Chandon zijn feestcollectie "Tie Your Wish" voor, speciaal gemaakt om het startschot van een beloftevol nieuw jaar te vieren.

 

Voor de gelegenheid onthult het merk een fles Brut Impérial en een limited edition pakket. Zowel de fles als het limited edition pakket werden op een ludieke manier in een feestelijk jasje gestoken door de klassieke stijl van het Huis te combineren met een moderne toets. De iconische zwarte fles die Moët & Chandon sinds 1886 kenmerkt, wordt dit jaar opgesmukt met een zilveren lint, die de contouren van een kerstboom schetst. De glitterend goudgetinte limited edition fles, roept de borstelstreken van een schilder op. Om te geven of te delen met je bubbel voor de meest bruisende feesten ooit.

De "Tie Your Wish" -fles van Moët & Chandon is in België verkrijgbaar bij een selectie van wijnhandelaren tegen een adviesprijs van € 40. De "Tie Your Wish” limited edition giftbox is in beperkte oplage verkrijgbaar in de meeste Delhaize supermarkten en grote Carrefour winkels.

 

Wil jij een limited edition fles Brut Imperial van Moët & Chandon winnen ? Beantwoord dan de volgende vraag:

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Moët & Chandon.
moet.com