Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 1 tot 7 november

Geüpdatet op 29 oktober 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 1 tot 7 november

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Door de positie van Venus ben je niet alleen goedgezind deze week, maar voel je een ontspannen sfeer doorheen je sociale en professionele omgeving. Maar neem niet alles meteen voor waarheid aan, er zit vaak meer achter je eerste indruk. Bots je deze week op een obstakel, wees dan niet te snel met je reactie. Liever een doordachte oplossing dan een impulsief antwoord.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De zon en mars zijn je niet gunstig gezind deze week, maar er zal meer nodig zijn om jouw vastberadenheid te doen wankelen. Heb je een idee klaar in je hoofd, staan er veel activiteiten op je planning? Zolang je het doet met goede bedoelingen, zullen de resultaten niet lang op zich laten wachten. Je kan beter buigen dan breken: wees deze week flexibel en spaar je krachten.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Zowel op vlak van relaties als op je werk gaat het je voor de wind. Je zal de kans krijgen om al jouw ideeën verder te ontwikkelen. Wees flexibel en breng zo de juiste mensen samen in jouw omgeving. Je hebt een natuurlijke sociale aanleg, dus als je je focust op je doelen volgen deze dingen vanzelf. Vertrouw op jezelf.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je hebt inspiratie in overvloed deze week, samen met veel motivatie en de zin om je handen uit de mouwen te steken. Ga ervoor en wees optimistisch, zelfs als dat betekent dat je bepaalde dingen moet negeren die je anders zouden tegenhouden. Als je het van de positieve kant bekijkt en je focust op wat je wil verbeteren, kan je er alleen maar de vruchten van plukken. Wanneer je goede energie uitstraalt, krijg je ze dubbel terug.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je voelt deze week een vurige kracht, Leeuw. Je staat klaar om het gevecht aan te gaan en wil gaan voor de overwinning. Hierdoor komen je sociale ambities op de voorgrond. Denk hierbij na over hoe je het best veerkracht kan bieden moest het nodig zijn. Dan vergroot je kans op succes op sociaal vlak.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Deze week krijg je de steun van de zon en mars. Hierdoor heb je een heldere blik, veel energie, en word je wil op een positieve manier beïnvloed. Vandaar krijg je dan ook de kans om volle kracht vooruit te gaan, zonder jezelf vragen te moeten stellen. Focus je op de doelen die de moeite waard zijn, en onderschat jezelf niet. Sommige kansen mag je niet aan je voorbij laten gaan.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Constructieve plannen en aanpassingen zijn deze week helemaal op hun plaats voor jou, Weegschaal. Lijst je ideeën duidelijk op, maak voor jezelf helder uit wat je precies wil. Draai er niet omheen wanneer je communiceert. Je kan jezelf zonder moeite duidelijk uitdrukken zonder omwegen te nemen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je ondervindt deze week nog invloed van Mars. Wat dat betekent ? Dat je een nieuwe adem krijgt, bakken energie die ervoor zorgen dat je meteen in actie wil schieten. Kies een specifiek en haalbaar doel om naartoe te werken, en het zou weleens kunnen lukken.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Dankzij Mercurius, de planeet van communicatie en intelligentie, zal het deze week een goed moment zijn voor jou om je open te stellen. Neem initiatief en leg volop contact met de mensen rondom jou. Durf wat uit je dagelijkse gewoontes te stappen, buiten je comfortzone te treden en andere omgevingen op te zoeken. Onderweg vind je dan wel de steun en aanmoediging die je zoekt.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Je voelt je deze week enorm energiek en kan daardoor zowel op sociaal als op professioneel vlak makkelijk bereiken wat je wil. Je vastberadenheid doet wonderen voor je, op je charme moet je minder terugvallen. Let op met de mensen rondom jou die jouw vooruitgang eerder zien als iets om jaloers op te zijn dan iets om te vieren. Zoek meer contact met wie je verder kan helpen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je zal voor de rest van het jaar de invloed voelen van Jupiter, de planeet der expansie en al het positieve. Houd goed in je achterhoofd dat je geluk zelf maakt. Grijp nu de kans om vooruit te gaan, met je volle 100%.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Neem deze week het initiatief. Je hebt de steun van Mars, die ervoor zorgt dat de oude gewoontes makkelijker wijken zodat je de obstakels makkelijker aankan. Heb je het gevoel dat je intuïtie je leidt? Vertrouw er dan op. Als je buikgevoel zegt dat je de sprong kan wagen, zal dat ook zo zijn.