Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 26 tot 1 november

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 26 tot 1 november

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Je bent op goede weg! Mars, jouw ruling planet,  geeft je energie en helpt om alle obstakels te overwinnen. Je geeft het voorbeeld aan iedereen in je omgeving die de weg een beetje kwijt is. Iedereen rekent op jou!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het rommelt aan jouw sterrenhemel: de Zon en Uranus zorgen ervoor dat je je doelen in vraag stelt en teruggrijpt naar oude ideeën.  Een plan waarvan je dacht dat je het had opgeborgen, kan weer op de voorgrond komen en al je aandacht trekken. Je kan alles aan, zolang je op niemand anders vertrouwt dan op jezelf.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De nabijheid tussen de Zon en Mercurius, jouw favoriete planeet, benadrukt je behoefte om anderen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Met de nodige humor en positiviteit druk je moeiteloos uit wat je wil. Het wordt een interessante week!

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planeten brengen je gloednieuwe energie om opnieuw te beginnen met een stevige basis. Dit is de kans om jouw projecten te ordenen. Gebruik de energie om lastige taken af te werken en je daarna te kunnen concentreren op dingen die je leuker vindt.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

"De inspanning die men doet om gelukkig te zijn gaat nooit verloren" schreef de filosoof Alain. Dit is precies wat je deze week te doen staat: Mars brengt stimulerende invloeden en helpt om je volledig over te geven aan je passieprojecten. Je voelt je vastberaden en bijzonder effectief, profiteer ervan!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Hoop is een risico dat je moet najagen", schreef Georges Bernanos. Hij beschrijft hiermee het belang van het geloof in jezelf en je capaciteiten, een geloof dat bij jou te vaak ondergesneeuwd raakt door twijfels en een gebrek aan zelfvertrouwen. Nu 7 van de 10 planeten een positief effect op jou hebben, kan er echt niets mislopen!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Behoor je tot de eerste twee decanaten (23 september tot 12 oktober)? Focus deze week op zelfzorg: slaap voldoende, geef aandacht aan je sociale contacten, en kom op die manier langzaam vooruit. Voor het derde decanaat ziet de lucht er iets minder vredig uit: onverwachte situaties volgen elkaar in sneltempo op en je zult snel beslissingen moeten nemen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De komst van de Zon in jouw teken kondigt de komst van een nieuwe cyclus aan waarvan je de komende weken de vooruitzichten zal beginnen zien. De tegenstelling tussen Mercurius en Uranus brengt nieuwe ideeën en projecten. Deze invloed geeft je creativiteit energie, maar rekent tegelijk op je analytische vermogen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De planeten geven je een welkome pauze om de balans op te maken zonder invloed van buitenaf. Mars, de planeet van de actie, doet je verlangen naar avontuur en brengt bakken energie. Stel een doel voor jezelf en kom dan in actie.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Deplaneten staan bijzonder goed deze week, al ben jij niet het type dat blindelings vertrouwt op geluk. Probeer toch even uit te rusten en geniet van  de kleine dingen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius steekt stokken in de wielen met een tegenstrijdige invloed: je voelt de nood om in details op te gaan, maar het ontbreekt je aan diplomatie om je mening over te brengen. Onthoud dit: "Je kunt over alles praten, maar niet met iedereen" en stel gevoelige onderwerpen uit tot later.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Zon en Mercurius, een gouden team, helpen je deze week om projecten of problemen in een ander licht te kunnen zien. Dit nieuwe perspectief stelt je in staat om je aan te passen aan alles wat vooruitgang in de weg stond en zal je uiteindelijk heel wat tijd besparen