We Love: laat je Levi’s items pimpen met tie dye prints

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 door Lore Ginneberge
We Love: laat je Levi’s items pimpen met tie dye printsLevi's

Kan je favo Levi's jeans een leuke upgrade gebruiken of zoek je naar een nieuw uniek stuk? Laat je kleding pimpen met de terug-van-weggeweest tie dye print.

Sinds enkele seizoenen is tie dye weer helemaal aan de hand, en dat is ook Levi's niet ontgaan. Ze stopten deze eeuwenoude printtechniek in een modern denimjasje dankzij de duurzame kleurstof indigo. Als onderdeel van het Repair.Reimagine.Recycle-platform produceerde Levi's samen met Blue Print Amsterdam limited edition indigo Tie Dyed stoffen, exclusief voor gebruik in de Levi's Tailor Shops.

De aangeboden stoffen zijn er in twee ontwerpen: een met de vingers gevormd en een tweede gemaakt door de stof te plooien en te vouwen. Deze laatste is geïnspireerd op de meer traditionele Japanse Noi Shibori en wordt volledig ondergedompeld in een natuurlijke indigokleurstof. Gevolg? Elk stuk is uniek! De indigo tie-dyed stof wordt vervolgens genaaid op de kraag, manchetten of achterzijde van Levi's truckerjacks of als patches op spijkerbroeken. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit:

levi's
Levi's

Ook zin in een tie dye jeans of jacket? Laat jouw item pimpen in de Levi's Tailor shops in Brussel of Antwerpen.