Lees de zomereditie van ELLE Decoration België gratis

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 door ELLE België
Lees de zomereditie van ELLE Decoration België gratis

Om je te laten dromen achter je computerscherm, bieden wij je de ELLE Decoration België van juli/augustus in digitale versie aan.

De zomeruitgave van ELLE Decoration België in een paar klikken? Dat is wat de redactie je biedt door het magazine gratis online ter beschikking te stellen. Favoriete decoratieve ideeën, hotels met unieke inrchtingen, nieuwe trends om te volgen, subliem buitenmeubilair,... Massa’s inspirerende informatie!

Wat vind je in de ELLE Decoration van juli/augustus?

Heel wat leuke weetjes, nieuwigheden en twaalf Belgische bedrijven kort voorgesteld.

Wat de trends betreft, hebben we de nieuwe verlichtingsarmaturen die het terug-naar-schoolseizoen zullen opvrolijken, nauwkeurig in kaart gebracht. En voor een ideale ‘stacation’ maakten we een overzicht van de mooiste buitenmeubelen om het beste uit je tuin en terras te halen.

Spotlights op de nieuwste tendensen van stoffen en behangpapier.

Maar wat nog meer? We duwen de deuren van een prachtig vakantiehuis op het Ile de Ré open. Geheel gerenoveerd, omarmt het de natuur, de blauwe lucht op de achtergrond en het nabijgelegen strand.

En omdat het goed voelt om te dromen, nemen we je mee naar betoverende plaatsen, droomhotels in Marrakech, Parijs, Firenze, Milaan, Etretat en Cadzand.

Ontdek het zomernummer gratis

Veel leesplezier!