Animal Crossing fashion: high fashion op je eigen eiland

Gepubliceerd op 1 mei 2020 door ELLE België
Animal Crossing fashion: high fashion op je eigen eilandInstagram @crossingtherunway , outfit van Chanel AW16

Onze outfits showen op straat kan nu even niet. Spelers van het populaire spel Animal Crossing: New Horizons vonden een originele oplossing voor dat probleem. Ze maakten de mooiste runway looks na voor hun karakter uit het spel. Een heuse modeshow op eigen eiland!

Het nieuwste spel uit de Animal Crossing-reeks heeft een speciale functie: de Custom Designs. Spelers kunnen hiermee zelf patronen ontwerpen die ze dan kunnen gebruiken op een schilderij, het gezicht van het personage of op kleding. Het is dat laatste waar de meesten al hun creativiteit op los laten. Instagram accounts zoals NOOK STREET MARKET en Crossing The Runway haalde inspiratie voor hun karakter bij bekende modelabels. Ze maakten looks gezien op de runway van Chanel, Marc Jacobs, Bottega Veneta en nog veel meer. Daarbij posten zo ook altijd een code die je kan gebruiken om de outfit voor je eigen spel te downloaden. Want waarom zou je Animal Crossing-personage niet modieus mogen paraderen op zijn of haar eiland?

animal crossing, mode, high fashion
Instagram @nookstreetmarket en Viktor & Rolf SS19

Animal Crossing: New Horizons is het nieuwste spel uit de gelijknamige reeks. In het spel kom je terecht op een verlaten eiland en de bedoeling is dat je dit opbouwt tot een dorpje voor de bewoners die aankomen. Je eiland opbouwen doe je door dingen te verzamelen, te vissen en voorwerpen te maken. Het spel kwam uit op 20 maart en is erg populair, mede door de lockdown.

animal crossing, mode, high fashion
Instagram @crossingtherunway en Bottega Veneta AW20

LEES OOK:

Champion x Chiara Ferragni: de perfecte collab om thuis in te chillen

#ikkoopbelgisch: de must-see modelabels van eigen bodem

(Stagiaire Tori Machiels)