Champion x Chiara Ferragni: de perfecte collab om thuis in te chillen

Gepubliceerd op 20 april 2020 door Malvine Sevrin en Lore Ginneberge
Champion x Chiara Ferragni: de perfecte collab om thuis in te chillen

Op zoek naar de perfecte outfit om de hele dag series te bingen of thuis te werken? Chiara Ferragni en Champion lanceren een capsulecollectie van loungewear die perfect passen bij deze lockdown.

Van het steunen van Italiaanse ziekenhuizen met haar oproep om te doneren tot het redden van onze lockdown looks, de Italiaanse businessvrouw doet er alles aan om deze periode van quarantaine voor iedereen aangenamer te maken. Zonet onthulde Chiara Ferragni haar laatste samenwerking met het streetwear label Champion, waar pastelkleuren, oversized modellen en het bekende logo de boventoon voeren. Over perfecte timing gesproken...

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni Collection (@chiaraferragnicollection) op

In de capsulecollectie vind je bijvoorbeeld een driekleurig sweatshirt in retro pastelkleurtjes, cropped tops en t-shirts, joggings en shorts, een sportbeha (want wie draagt er nog bh's thuis?!), en twee paar glittersneakers. Stuk voor stuk items waarin we stijlvol thuis kunnen blijven - met het nodige comfort natuurlijk. De prijzen zijn te vergelijken met die van de Chiara Ferragni Collection en gaan van €79 voor een t-shirt tot € 279 voor sneakers. Cadeautje voor jezelf?

Shop de collectie op chiaraferragnicollection.com en champion.com.

LEES OOK: Zo toveren influencers kussens om tot outfit