Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 april

Gepubliceerd op 6 april 2020 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 april
Een week vol verleiding voor Weegschaal en Tweeling, een energieke periode voor Ram en Maagd... Wat gebeurt er met jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 6 tot 12 april 2020
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

De zon brengt je energie, terwijl Mars je professionele en sociale leven een boost geeft. Dankzij dit prachtige duo raak je vooruit en kan je projecten die in de wachtrij stonden eindelijk opstarten. Er liggen heel wat mogelijkheden binnen handbereik, aan jou om het startsein te geven.

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Mars en Uranus samen, dat zorgt voor vuurwerk in jouw teken. Het voordeel? Je barst van de energie en scoort punten bij alles en iedereen die je tegenkomt. Het nadeel? Je hebt weinig geduld met achterblijvers en zwartkijkers. Gelukkig helpt Mercurius je in het communiceren om de juiste toon te vinden en te kunnen overtuigen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De komst van Venus in jouw teken is erg positief, want brengt je niets dan vreugde, charme, liefde... Voeg daar de invloed van de zon bij en je krijgt een extreme boost in je humeur. Ook de stimulerende invloed van de maand maart zorgt voor een stimulans die situaties in gang zet. Eindelijk boek je vooruitgang! Alles waar je hart naar verlangd wordt eindelijk concreet.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Arme kreeft, de planeten gunnen je maar geen rust. Er blijven allerlei vragen op je af komen, spanning hangt in de lucht... Om nog maar te zwijgen over vermoeiende zaken die blijven aanslepen. Maar er is beterschap op komst! Jouw sterrenhemel klaart elke dag een beetje meer op en bovendien zorgen Mercurius en Neptunus voor positieve ontwikkelingen in je liefdesleven.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Met de Zon en Venus als bondgenoten en Mars en Saturnus als tegengestelde planeten, wordt het tijd om strenger te zijn voor jezelf. Beheer je tijd goed en ga niet teveel in op details. Wees flexibel en voorzichtig, handel alles af met een glimlach en de nodige tact, en zorg ervoor dat je je boodschap correct overbrengt.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De planeten staan deze week in je voordeel. Ze geven je een hernieuwde kracht, brengen kansen naar boven en zorgen ervoor dat je effectiever handelt. Verspil geen kostbare tijd en doe gewoon wat van je gevraagd wordt, alleen zo zal je vooruitgang boeken. Op professioneel vlak moet je hoger mikken en je door niemand laten ontmoedigen. Word je door iemand tegengehouden? Antwoord steeds met een glimlach en een vleugje humor, want dat is altijd een van je grootste troeven geweest.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mars en Venus zijn je bondgenoten deze week. Deze planeten helpen je om de leiding te nemen, om een koers uit te zetten, een doel te bereiken met de nodige motivatie. Tegelijkertijd ben je in je element als het op verleiden aankomt. Met jouw aangeboren charmes weet je de aandacht te trekken.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"Wanneer je in mijn armen rust, kan ik je ziel strelen", schreef Louis Aragon, die jouw behoefte aan liefde en passie helemaal weerspiegelt. Deze week staat een trio van tedere planeten centraal (Mercurius, Jupiter en Neptunus) die je overstelpen met hun liefdevolle invloed. Open je hart, deel je gevoelens, toon affectie. Al deze gevoelens zullen binnenkort weerklank vinden.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Met de komst van Venus in je zonneteken zal de nadruk liggen op de relatie tussen jou en je omgeving. Want ook jij weet dat geld niet gelukkig maakt, maar dat het vooral de mensen om je heen zijn die ertoe doen. Dit is een grote kans om diepe gesprekken te voeren, om aandachtig en zachtaardig te zijn en om je van je meest vrolijke kant te laten zien.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Je bent eindelijk bevrijd van de negatieve invloed die de planeet Pluto had op je gemoedstoestand. Je ergernis smelt als sneeuw voor de zon nu Jupiter, planeet van het geluk, zijn weg vond naar jouw zonneteken. Neem het heft opnieuw in handen, sla de bladzijde om en vind je positiviteit terug. Neem deze kans om te onderhandelen over tijd voor jezelf en doe wat je echt leuk vindt.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Was je helemaal klaar voor een nieuwe start? Dan zou je deze week wel eens geluk kunnen hebben! De planeten Venus, Mars en Saturnus stellen je in staat om je vrijer te voelen in je liefdesleven en keuzes te maken die tot je tot nu toe niet voor mogelijk hield. Wees niet ongeduldig, want dit is nog maar het begin. Eerst moet je de dingen op een rijtje zetten, duidelijk aangeven wat je wilt en dan de meest effectieve manier vinden om het te doen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week krijg je steun van Jupiter, de geluksbrenger, en Pluto, het onderbewuste, die je helderheid en daadkracht bezorgen. Voeg daar enkele heldere ideeën en inspirerende projecten aan toe, net als het vermogen om iedereen in je omgeving juist in te schatten. Vertrouw op jezelf.